torstai 10. maaliskuuta 2016

Kevät koitti, mitäs nyt?

Moikka kaikki! :-)

Phuuh, en tiedä edes mistä taas aloittaa, kun viime kirjoituksesta on niin kauan aikaa! :D No, yritetään hahmotella tähän edes joku järkevä rakenne... Ihan mieletöntä, että edelleen tätä blogia lukee nelinumeroinen summa ihmisiä, vaikken ole edes kirjoittanut mitään. ^^'Noniin! Oon puuhannut vähän kaikkea mitä oon tässä nyt oikeastaan aiemmin kirjoitellessani luvannutkin. :') Oon opiskellut sivuaineena kursseja lääkiksestä ja lukenut ja laskenut samalla pääsykokeisiin. Illat oon ollut joko harrastuksissa tai töissä, riippuen vähän päivästä. Kouluttauduin syksyllä Punaisen Ristin vapaaehtoiskouluttajaksi, joten niitäkin hommia on tässä tullut pyöritettyä. :-)
Opinnoista ehkä sen verran, että oon opinnot on mennyt ihan kohtalaisen hyvin, ainakin siihen nähden, miten paljon oon puuhannut ja opiskellut kaikkea muuta. :-) Tällä hetkellä on enää menossa Farmakologia, lääkekehitys ja lääkehoito -kurssi toisen vuoden opiskelijoiden kanssa, eli kaikki muu on takanapäin. Mun normaali opiskelupäivä menee tällä hetkellä niin, että luen yliopistojuttuja 9.00 - 11.30, minkä jälkeen käyn lounaalla ja palaan sorvin ääreen 12.00. Sen jälkeen lasken päivästä riippuen joko 15.00 tai 16.00 asti fysiikkaa ja kemiaa, pääasiassa dia-kokeista, ylppäreistä ja vanhoista pääsykokeista (lääketiede, farmasia). Oon syyskuusta saakka lukenut eri kirjasarjoja fysiikasta ja kemiasta, ja pääsääntöisen laskemisen aloitin pari viikkoa sitten. Nyt en tee muuta, kuin lasken. :-) Biologia on varsinkin koulun takia aika hyvin hallussa, ja sen kertailun aloitan varmaan n. kahden viikon päästä. Muutenkin ajattelin huhtikuusta alkaen lisätä vielä pääsykokeeseen valmistautumista 1-2 tunnilla lisää ja kuudennen päivän viikkoon. :-)


Käväisin tuossa lääkärihelikopterin päämajalla 
ja nousi taas sen sortin lukumotivaatio, 
että voisin lukea sekä farmakologiaa että pääsykokeisiin 
24 tuntia vuorokaudessa.. :D
Aion tässä kevään aikana tehdä viisi simuloitua pääsykoetta, varmaan yhden maaliskuussa ja sitten kaksi sekä huhti- että toukokuussa. :-) Saa nähdä, miten aikataulu taipuu.

Treenailusta sen verran, että oon käynyt edelleen säännöllisesti 4-5 kertaa viikossa salilla, ja jopa säännöllisen epäsäännöllisesti lenkillä!!11oneoneone. Juoksemiselle on tällä hetkellä aika vaikea löytää hyvää aika-motivaatiosuhdetta, kun tuntuu paremmalta panostaa salin puolelle. :-) Oon täksi kevääksi unohtanut tarkan dieettailun, pyrin olemaan +-0 kaloreissa. Kesällä ajattelin koittaa ketoosia tai ainakin <<100g päivässä hiilihydraatteja. Saapi nähdä. :-)Tein tossa yksi päivä kinkku-parsakaalipiirakkaa! :D 
Oli muuten tosi hyvää, 
mutta valmiista pohjasta tehtynä oli aika vaikea leikata...

Mutta hei, mitäs teille kuuluu?! :-)


4 kommenttia:

 1. Miten meni pääsykoe? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin. :) kirjotan to tai pe lisää tänne!

   Poista
 2. Profeetta Vispilä muistaa sitten heittää taas perinteisen arvion tulevista pisterajoista. ;) t. ex C4

  VastaaPoista