torstai 19. marraskuuta 2015

Syksyn sävel
Moikka taas kaikki! :-)

Hei joudun jälleen kerran pahoittelemaan omaa epäaktiivisuuttani tän blogaamisen kanssa, mut jotenkin oon aina onnistunut vaan sysäämään tätä eteenpäin. Syinä ollut mm. muutto, työt, vapaaehtoistyöt, opiskelu, treeni.. Eiköhän sitä aikaa olisi löytynyt, mutta en vaan saanut aikaiseksi. ^^' Mutta joo. 

Hei mä muutin! Tässä mun eroottinen seinä. :'D

Tosiaan oon opiskellut nyt tämän syksyn sivuaineena lääketiedettä. Mulla oli alkuvuodesta Solu- ja kehitysbiologian (SKB) opetusjakso, mikä sisälsi aika tavalla harjoitustöitä, mikroskopointeja yms. Histologiaa ym. Mielenkiintoista ja tavallaan aika vaikeetakin, sillä nippelitietoa oli aika hurjasti. Mutta se on nyt ohi. :) Mulla piti olla nyt syksystä tuo Tuki- ja liikuntaelimistön rakenne ja toiminta (TLRT) -kurssi, mutta erinäisistä syistä se lykkääntyikin tuleviin vuosiin ja otin sen tilalle nyt Tautioppia. Tautiopin oppiaineesta luin kirjatentin Yleispatologia, kävin seminaarikurssin nimeltä Normaalitilasta patologiaan ja nyt suoritan isoa Tautiopin kurssia kakkosvuosilaisten kanssa. Sisältää myöskin aika hulluna mikroskopointia ja lukemista. Huhhuh.

Kuten taisin aiemminkin jo todeta, niin ensi keväänä on tosiaan Lääketieteellinen biokemia ja molekyylilääketiede (LBM) ekavuosilaisten kanssa ja Farmakologia kakkosvuosilaisten kanssa. :) Siinä se vuosi sitten meneekin. Oon tässä samalla parhaani mukaan opiskellut fysiikkaa ja kemiaa lukiokirjoista, lainasin kirjastosta kokonaan uudet sarjat ja oon nyt opiskellut Physica 1-3 ja Mooli 1-2. Ennen vuoden vaihdetta jos olisi jo fysiikasta ekat 4 ja kemiasta 3, niin olisi hyvä jatkaa siitä alkuvuodesta. Pääsykoelukeminen näiden lääkiskurssien seassa on aika raastavaa, mutta väkisin vain! ^^'


En tiennyt mitä kuvia laittaisin, joten valitsin omakuvat. Eehehehe..

Treeni on sujunut aika monotonisesti, siis oon kyllä treenannut salilla 4x/viikko ja tuloksiakin on tullut, mutta jotenkin se on jäänyt sellaiseksi... suorittamiseksi. Se on kyllä edelleen kivaa enkä osaa olla ilman, mutta ehkä pakko vähän muuttaa treenisuunnitelmia, ettei ihan kyllästy. :-) Nyt on menossa kevyt dieetti ja tippunut parissa viikossa -3,7 kg, nesteitä toki vain.

Mutta niin, kertokaa ihmeessä, mitä haluutte kuulla opiskelusta tai muusta, niin vastailen kommenteissa tai teen vaikka uuden postauksenkin. Hauskaa loppusyksyä ja joulunodotusta kaikille! :-)

Mikko


4 kommenttia:

 1. Ootko lopettanu bloggaamisen? Miten menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoimoi :)
   No en sinänsä oo lopettanut, mutta en myöskään oo saanu aikaseks kirjotettua mitään. :') Sori.
   Ihan hyvin menee! Tällä hetkellä on just ihan älytön tenttikiire, kun on yks uusinta tulossa ja muutenkin tenttejä puskee päälle. Voin yrittää kirjotella jotain tenttien jälkeen, viimeistään maaliskuussa. :)

   Poista
 2. Ootko vielä siis hakemassa lääkikseen? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen! :) Arki on aikamoista tasapainottelua koulun ja lääkislukujen välillä.

   Poista