perjantai 14. elokuuta 2015

"Ja kurssi alkais sitten maanantaina..."

Totuttuun tapaan varailin eilen itselleni parturiaikaa erään turkulaisen firman nettiajanvarauksesta. Aika piti saada melko aikaisin perjantaille, sillä iltapäivällä olisi lähtö häihin... Noh, aikaisin aika löytyi 14:30 ja varasin sen. Etsin vielä ko. firman numeron netistä, joku 02-alkuinen se oli, ja soittelin sinne. Sanoin, että voisivat soitella mulle, mikäli saataisiin joku peruutusaika aiemmin, muuten tulee aika kiire häihin. Lupasivat soitella. Palasin takaisin touhuamaan jotain muuta, kunnes viiden minuutin kuluttua puhelin soi. 02-alkuinen numero. Jahas, no se parturiaika löytyikin äkkiä. Vastasin puhelimeen omalla nimelläni. "No täällä on Jenni täältä biolääketieteen laitokselta moikka!"
Jätin tosiaan teille tän asian kertomatta vielä aiemmin, sillä tää oli niin epävarma kun olla ja voi. Hain lääketieteellisestä tiedekunnasta sivuaineoikeutta perustellen, että saan liitettyä ne omaan luonnontieteiden kandidaatin tai fil. maisterin tutkintooni. Ja niin toki saankin. Nyt käytännössä siis saan luettua yli puolet LL- ja HLL-tutkintolaisten ekan vuoden kursseista, vähän myös tokaa vuotta. :-) Maanantaina tosiaan alkaa jo solu- ja kehitysbiologian (SKB) kurssi ja myöhemmin syksyllä tuki- ja liikuntaelimistön rakenne ja toiminta (TLRT). Yliopisto olisi jatkunut mulla luonnontieteellisessä vasta reilun 2vk päästä, joten tää tuli tosi äkkiä! Kevään kurssit on vielä vähän auki, mutta luultavasti molekyylilääketiedettä ja farmakologiaa. Olen tavallaan tosi innoissani, mutta samalla mua vähän nolottaa ja hävettää. Meitä sivuaineopiskelijoita on nyt kaksi, mutta tuntuu vähän silti.. noh, väärältä mennä sinne niiden kanssa opiskelemaan, jotka rehdisti pääsivät pääsykokeen kautta.. ^^' Kai se menee ohi, kun opiskelut alkavat. Kävin myös eilen hakemassa kirjastosta Fotoni 1, Physica 2 ja Neon 1. Tarkoitus käydä lukion fy ja ke syksyn aikana uudelleen läpi lukiokirjoista. Kaiken lisäksi mun työpaikka on nykyään vakinainen, teen sellasta 2-4 vuoroa viikossa. Vähän siis jo pelottaa tämä tuleva syksy... Iik!

Mutta nautitaan nyt vielä elokuun lämmöstä! Mä lähden nyt sinne parturiin, minkä aikaa en koskaan saanutkaan aikaistettua. :')

Mikko 

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että sait asiat järjestymään mieluisalla tavalla! :) Meillä alkaa Helsingissä virallisesti tiistaina! Jännää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan! Meillä alko eilen ja jatku tänään. Joka päivä löytyy jotain opetusta. :)

   Poista
 2. Tosi hieno juttu! Älä yhtään nolostu tai häpeä tuota polkuasi mitä kautta kursseille pääsit - sähän olet siellä ihan yhtä rehdisti oman sivuaineopiskeluoikeutesi takia :) Onnea opintoihin!

  VastaaPoista
 3. Miten siellä lääkiksessä oikein menee? Päivitystä odottaen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah anteeeeeeksi. Eka tentti on ohi ja patologia alkaa! Vaihdoin anatomiasta siis patoon. Mut tota niiin, yritän ehtiä blogata, kun muutto on ohi. :) sori!

   Poista