maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tulokset ja mitenkäs tässä näin käviMoikka!

Heti alkuun pahoittelen, etten ole ehtinyt julkaista tätä kirjoitusta silloin, kun lupasin. Tää oli melkein valmis jo perjantaina, mutta en ole todella ehtinyt Ruisrock-kiireiden vuoksi julkaisemaan tätä ennen kuin vasta nyt. En siis ihan tahallani ole pitänyt teitä hulluja jännityksessä. ^^’Mutta joo. Historia toistaa itseään. Hampaalle olisin päässyt, yleiselle taaskaan en. En silti ole hakemassa hampaalle tai elukalle, sillä tästä asiasta en suostu joustamaan enkä kulkemaan kiertoreittiä. Tai no – sanotaan nyt näin: täytyy pelata niillä korteilla, mitä elämä sulle antaa. Tällä kertaa jaettiin aika paska käsi, mutta mulla on hihassa kuitenkin yksi pelaamaton kortti vielä, mistä voi, huom. voi, löytyä eräs pienoinen ratkaisu (nyt oli muuten niin huonoja metaforia, että oksat pois…). Kerron siitä lisää viimeistään ensi kuussa, sillä nyt asia on vielä vähän ns. pöydällä eli kesken.

Kuten viime postauksen kommentteihin kirjoitinkin, niin alkuperäinen pisteprofetiani meni hieman alakanttiin. No, sen huomasin itsekin jo heti viikko tuon kirjoitukseni jälkeen, sillä keskiarvo äänestyksessä nousi sinne 54-55 pisteeseen. Jos siitä tuloksesta olisin arvioinu rajan Turkuun, olisin sanonut 52-56. Todellisuus taisi olla n. 58p eli kahden pisteen tarkkuudella meni haarukka ohi. Huomasin kuitenkin tänään seuratessani tuota Älyvuodon topicia, että todella monet olivat arvioineet omat pisteensä hurjasti alakanttiin – tällaista ilmiötä ei ole aikaisempina vuosina esiintynyt. Raakapisteäänestyksen arvioiden tulee siis olla realistisia, jotta ne pätisivät. Voinhan tykittää sen täyteen 100 pisteen ääniä, mutta siitä on turha laskea tulosta. ;)
 

Spekuloin tuota ensi vuotta vasta sitten ensi blogauksessa. Kaikki riippuu nyt jonkun verran vielä tuosta pelaamattomasta kortistani. Mutta jos se ei onnistu, niin jatkan S-ryhmällä töissä ja opiskelen edelleen luonnontieteellisessä, tällä kertaa ehkä panostaen enemmän lukiomateriaaliin. Lukiosta alkaa myös olla jo niin paljon aikaa (tosi paljon hei, kaks vuotta), että pitää ehkä syksyn aikana käydä nuo fysiikan ja kemian kurssitkin oikeasti uudelleen huolellisesti lukien (uudesta kirjasarjasta?), ei vain laskea laskuja. Johonkin lukupiiriin voisi myös yrittää tällä kertaa änkeytyä.

Mutta nyt, Ruisrock on taas ohi ja kesässä on paljon muutakin mahtavaa, vaikka se tuttu harmitus ja ketutus yrittävätkin lannistaa. Kyllähän tässä tietysti koko ajan odottaa, että koska taas lukee vuodossa ”100 päivää pääsykokeeseen”… Mutta nyt jatketaan elämää ja muistetaan, miten paljon muutakin elämällä on antaa kuin lääkis. Eniten toki harmittaa hukata jälleen yksi vuosi, mutta noh, eläkeikään on vielä yli 40 vuotta.

Onnea kaikille sisäänpäässeille! Rannalle jääneet, ensi vuotta kohti! :)

Mikko

PS. Rovaniemen SM-kisoissa ensivastesarjassa hopeaa.

6 kommenttia:

 1. Harmi, ettei lääkiksen ovet auenneet vielä sulle. :( Tsemiä! Muistan viime kesästä sen harmituksen ja pettymyksen minkä hylky toi mukanaan..
  Mukavaa kesänjatkoa, koita rentoutua niin jaksat lähteä kohti uutta yritystä. :)

  VastaaPoista
 2. Turun yleisen rajahan oli 54.75, ja ite sain 53.5.... On tosi vaikee yrittää ajatella positiivisesti, mut ehkä tää tästä. Ihanaa et säkään et ens vuonna hae hampaalle vaan sen takii et olis helpompaa. Se kertoo sinnikyydestä :) Paljon tsemppiä sulle, ja niinku itekin sanoit, eläkeikään on vielä niiiiiiiiin paljon aikaa, et aika pitkä lääkäriura on vielä edessä joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vai? Whaat. Älyvuodossa caren mukaan oli 58,25p. Siis raakapisteinä. Puhuitko skaalatuista? :)
   Niinpä! Tsemppiä myös sulle ja ensi vuotta kohti! :)

   Poista
 3. Moi! :)
  Mites sun syksy lähtee käyntiin? Jatkatko yliopistolla vai kuinka?
  Muistahan välillä päivitellä blogia niin voidaan lukea sun kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei moi! Odotan tässä yhtä juttua ja sitku se selviää, ni blogaan heti! :-) yliopistolla juu! Kiva tietää, et joku ainakin haluaa lukea!

   Poista