tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kiirettä ja opiskeluintoa


Moi taas pitkästä aikaa!

Oon tosi pahoillani, että oon ollut vähän hiljaiselolla. :) Piti oikeen selata kaikkia kuvia kännykästä, että mitä kaikkea tässä on joulun jälkeen ehtinyt tapahtua, jotta tiiän mistä pitäisi kirjoitella... :') Tosiaan Levillä oltiin porukalla viikko ja se oli kyllä huikee reissu! Tossa on yks selkeimmistä kuvista yllä mitä nyt Leviltä yleensä sai otettua, yleensä noin korkealla tuuli ja lunta myrskysi hirmuisesti... Ei toki sekään reissu mutkitta sujunut, ongelmia oli sekä auton että välillä myös sosiaalisten asioiden takia. Mutta sehän kuuluu asiaan.. Eikö? :>Noniin, ei nyt mennyt taas ihan nuo ylempien kuvien ryhmittely ihan oppikirjan mukaisesti, muttaa.. :') Siinä on tosiaan yksi laskettelukuva ja sitten eräältä illalta (Leviltä) joku uloslähtökuva. Lieneekö uuden vuoden aatolta? Mutta joo. Jos nyt jotain yleistä haluaa sanoa tältä alkuvuodelta, niin aika kiire on kyllä ollut. Olen juossut vuorotellen koulusta töihin, töistä harrastuksiin ja harrastuksista salille. Siis normaalia enemmänkin. Aloitin tammikuussa työt TOK:lla ja siellä olen viihtynyt hyvin. Salilla mulla on nyt sellainen hieman itse muunneltu 2/4-jakoinen ohjelma. Tuo 2/4 siksi, että siinä on tavallaan kyllä yläkroppa-alakroppa jakona, mutta toisaalta treenejä on neljä erilaista... :') Mutta joo. Pitäisi oikeasti nyt saada lähdettyä myös lenkkeilemään, mutta koskas lähdet (seli seli. Nytkin voisi olla lenkillä eikä koneella?). Joo.. Johonkin bileisiin menossa. :') Violetit haalarit kuuluu siis Deltalle.

Noh, jotain opiskelusta. Olen nyt menossa kolmatta kertaa Eläinfysiologian ja kehitysbiologian tenttiin... Että sillä lailla. :D Kurssi on jotenkin tosi haastava itselle, paljon pikkuasiaa. Viimeksi jäin 1,5p päähän läpipääsystä. Ei sillä, itselläni ei ole mitään pakottavaa tarvetta päästä sitä läpi. Kurssi siis sisältää mm. sammakon neurulaatiota ja merisiilin verenkiertoa sun muuta ei-niin-oleellista näin lääkishaun kannalta. Maanantaina on Ihmisen fysiologian tentti, se on jees, vaikka luettavaa onkin A4-opuksesta yli 400 sivua. Huhu. Kirjoitin tuossa Älyvuotoon tekstin yliopistosta "valmennuskurssina" - kannattaa lukea, mikäli aihe kiinnostaa. Jotenkin on alkanut tässä maaliskuun valjetessa sellainen hirveä draivi, että nyt opiskellaan ja nyt on oikeesti päästävä sisälle! Olen tähän asti opiskellut sellaista 4-6 tuntia päivässä, mutta tarkoitus ensi viikosta alkaen lisätä tuonne 6-8 tuntiin. Keskimäärin tosiaan 2-4h koulua päivässä, minkä lisäksi 2-4h itsenäistä opiskelua. Varmasti tulee vielä lisättyä tuntimäärää tässä päivien valuessa eteenpäin. Suunnitelma B on vähän vielä työn alla.. hain mä tosin varoiksi myös yo-pohjaiselle lähihoitajalinjalle! :') Muttaa.. vaihtoehtoina sairaanhoito amk tai sitten jatkan yliopistolla. Tai sitten lopetan opiskelun ja otan lisää työvuoroja ja luen vain kotona. Mites teidän opiskelut?

Kuvassa Turun evy-pari V-S piirin ensiavun piirimestaruuskisoissa. Voitettiin ensivastesarja ja lähdetään kesäkuussa Rovaniemelle SM-kisoihin. :) Kuvaaja Pipsa Kirjavainen.

10 kommenttia:

 1. sä oot yli ahkera! mut tsemppiä pääsykokeisiin :) mä oon tammikuussa alottamassa sairaanhoitaja opinnot, jännää!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla miten sulla menee! :)
  Jos nyt vaihdat koulua, niin menetät ensikertailaisuutesi. Se taas vaikeuttaa tuleviä lääkishakuja (joita ei kuitenkaan toivottavasti meille enempää tule :) ).
  Mulla on varavaihtoehtona välivuosi opiskeluista ja töitä pääsykoelukujen ohella. Eli samalla linjalla kuin tämäkin vuosi. Tavoitteena kuitenkin, ettei enempää välivuosia täytyisi viettää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, siinä oot kyllä oikeessa... Hmm. Ammattikouluopiskelu ei tosin veisi mun ensikertalaisuutta. :D Hah. Pitää nyt katsoa...
   Joo, toivotaan, että ei tarvitse tätä asiaa meidän enää pohtia ensi vuonna. :)

   Poista
 3. Moikka!

  Opiskelen Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa Kouvolassa ja teen markkinointiviestinnän projektia, jossa pitää toteuttaa markkinointisuunnitelma kuvitteelliselle kasvisruokareseptipalvelulle. Mun kohderyhmänä on nimenomaa suomalaiset blogaajat ja olisin kiitollinen jos viitsisit käyttää pari minuuttia ja vastata mun pieneen kyselyyn.

  https://fi.surveymonkey.com/s/PHM56H9​

  Kiitos jo valmiiksi!

  - Siiri Toivanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin, näin ja täytin. :)
   Tsemppiå projektiin!

   Poista
 4. Paljon tsemppiä kaikkeen ja erityisesti keskiviikkona koittavaan pääsykoekoitokseen!!! Tässä video just sulle. https://www.youtube.com/watch?v=YAmrUCiRkQY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon!! :) Vähän jo jännittää.. Pitäis saada blogattua vielä ennen koetta!

   Poista