keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Uutta tuulta purjeisiin


Älkääkä edes kysykö, mikä tuo on, ellette jo tiedä. :D Sen verran voin kertoa, että haalarimerkki. Jos haluaisitte itsellenne tuollaisen syksyksi, niin ilmoitelkaa. :) Nyt vuorossa miniblogaus. Kohta alkaa juhannus, jee! Huomenna aamuvuoron jälkeen lähdetään porukalla Sieravuoreen viettämään midsommaria. Sunnuntaina sit tietty takas suoraan töihin.. :D Heh. Mitäs teidän juhannukseen? 


Siinä House imitoimassa mun teoriaa epäileviä. ;) Kuopion tulokset tosiaan tuli jo, ja yleisen raja oli 57,5 raakapistettä. Mitäs tuolla veikkailinkaan.. "Veikkaan Turun yleiselle pisterajaa 50-65p. Jokainen voi soveltaa tätä sitten esim. hammaspuolelle ja muihin kaupunkeihin tutkimalla eroja Turun ja muiden rajoissa aikaisempina vuosina." On ilo olla oikeassa ihan senkin takia, että moni hakija ilahtui ja pääsi sisään! :) Nyt sitten jännäämään muiden kaupunkien rajoja. Kuopion ja Turun rajoja veikkaan suht samoiksi, tuskinpa ainakaan hirveästi enempää. En nyt sitten tiedä, oma arvio pisteistä pyörii siinä 45-70 välillä, luultavasti jää alle tuon 57,5 pisteen. Vaatisi hyvin höllää arvostelua, jotta oma pistemäärä alkaisi kutosella. No, se ei enää ole mun käsissä. Ouluun luultavasti tulee olemaan hieman alempi, Tampereelle hieman korkeampi ja Helsinki sitten varmaankin 5-10p korkeampi. Alle kahden viikon päästä sen näkee! :)

Nyt koitetaan rentoutua ja hetkeksi päästää irti stressaamisesta. Hauskaa juhannusta!

10 kommenttia:

 1. Mun juhannukseen kuuluu Suomi-reissu eli siskon häät! Yee :) Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Hei kun oot tuollainen meedio, niin kerropa riittääkö Tampereelle noin 70p? Terveisin eräs joka ei haluaisi käyttää lomaa älyvuodossa roikkumiseen ja spekulointiin mutta tekee sitä silti. Niin ja toivottavasti sä pääset turkuun! :)

  VastaaPoista
 3. Huh, epäilin sun arvion olevan alakanttiin mutta sehän olikin ihan täydellisesti osunut kohdilleen! Oot selvästi tehnyt huolellista spekulointia :D Onneks tulee jalkapalloa ja on muutakin menoa, muuten tulisin hulluki tuloksia venatessa!

  Ps. Paljon veikkaat siis tuon "hieman" alhaisemman / suuremman eron olevan Ouluun, turkuun ja treelle? Kuopio vissiin keskivaikea lääkis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D
   Ouluun veikkaan jotain 55p luokkaa, voi olla alempikin. Ei alle 50. Turkuun 60 ja Tre tyyliin 62-63.

   Poista
 4. Itse veikkaan hyvin samankaltaisia rajoja: oulu 55, Tre 62, Hki 67, tku 58. Hampaista en osaa sanoa muuta kuin että alemmat kuin yleisellä mutta varmaan ero kaventunut. Voin toki olla väärässä ja kaikissa muissa kaupungeissa rajat pilvissä...

  VastaaPoista
 5. Nyt äkkii tilapäivitystä!! :D

  VastaaPoista