perjantai 6. kesäkuuta 2014

AC:n loppu ja äänestystulokset


Noniin, sunnuntaina koittaa viimein Athletic Challengen loppu. Haasteessa pidin erityisesti erilaisuudesta, ei ollut ihan perinteinen puuroa ja penkkipunnerrusta -ohjelma. Tosin kyllähän se ikävä tuli aamupuuroa aika äkkiä. Nyt maanantaista lähtien alkaa sitten itsesuunnittelemani ruokaohjelma, vähän perinteisemmin taas. Ohjelmassani painotan mukaanotettavuutta, eli sitä, että eväät on helppo tehdä ja ostaa esim. töihin ja retkille ym. Samoin aloitan maanantaina uuden kolmijakoisen ohjelman. Jakona tulee olemaan työntävät, vetävät, jalat. Saleja tulee todnäk olemaan neljä per viikko, eli vajaa viikko aina lihasryhmien välillä. Treeniohjelmasta otan pois AC:ssa esiintyneet supersarjat lähes kokonaan ja palaan taas lyhyisiin suoriin sarjoihin ilman kummempia hilavitkutuksia. Päälle sitten hieman eristäviä liikkeitä toki, mutta joka treenistä löytynee joko kyykky, penkki tai kulmasoutu/mave. Mulla on vähän viha-rakkaussuhde tohon maveen, joskus kulkee hyvin ja joskus vaan junnaa... Pelkään myös liikaa selän poksahtamista. 


En tosiaan siis tiedä, mitä tuolle palkissa olevalle äänestykselle tapahtui tuossa pari viikkoa sitten. Se vain nollaantui. Näkyykö se jollakulla vielä? No, lopputulos oli hyvin tasainen luonnontieteiden ja itsenäisen opiskelun välillä. Kiitos tuhannesti äänestäneille, oli teitä taaskin muistaakseni yli sata! :) Kyllähän sitä miettii, että pitäisikö vakinaistaa nykyinen kesätyö (kun sitä mahdollisuutta kerran tarjottiin) ja pitää välivuosi kotona opiskellen/valmennuskurssilla, mutta ehkä halvin ja elämää eniten eteenpäinvievä ratkaisu on tuo yliopiston luonnontieteellinen tiedekunta. Ei tarvitse ainakaan ennen huhtikuuta stressata tehtävien ja opetuksen puutetta ja on säännöllisesti tenttejä testaamassa osaamista. :-) Plus tietysti tuo opintotuki tuo ison plussan... Nyt osa ehkä ihmettelee, että joko olen luovuttanut täysin lääkiksen suhteen tältä vuodelta. :D Vastaus on joo ja ei, olen ja en. Oma realistinen arvio pisteisäni alkaa tällä hetkellä vitosella, ja laskee vain jatkuvasti, kun huomaan virheitä. Nyt olenkin jo lopettanut pistearvioinnin ja keskityn pohtimaan tätä plan B:tä.


Toivotaan kivojen kelien jatkumista (täällä ainakin paistaa aurinko?) ja nautitaan kesälomasta! :)
PS. Huomenna 10-16 turkulaiset ja lähiseutulaiset: SPR:n tapahtumatori Forum Marinumilla. Be there.


6 kommenttia:

 1. eipäs vielä heitetä kirvestä kaivoon! :) Toivotaan parasta, kohtahan sen tietää.

  VastaaPoista
 2. Ei varmasti ole huono juttu jos joutuu vuoden viettämään muiden tieteiden parissa :) en usko, että sitä aikaa ajattelee "hukkavuotena"!. Hyvä juttu kyllä, että plan B on noinkin valoisa. Toivon silti, että tänä vuonna tulisi sinullekkin sitä paksumpaa pakettia ;)

  Onnea AC:n loppuun suorittamisesta! Itse vannon 1 ja 2-jakoisten ohjelmien nimeen (naturaalitreenaajille), 3-jakoinen sitten jos on 3on1off tyylinen sydeemi :) mutta mielipidejuttuja nämä! Antoisia treenihetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii samaa mietin myös, ettei toi vuosi tee todellakaan pahaa, vaikka harmittaakin. :-) Turussa itse asiassa ei tule mitään pakettia, ellei tule hyväksytyksi. Että.. :D

   Kiitos! Mäkin olen tähän asti pysynyt 1- ja 2-jakoisten piirissä, mutta kiva koittaa välillä isompaa jakoa. Saa selkeämmin treenattua noi jalat siten. :)

   Poista
 3. Kiitos Miksi minusta tulee lääkäri? -tutkimukseen osallistumisesta! Tulokset on julkaistu laaketiedetta.blogspot.fi:ssä.

  VastaaPoista