maanantai 5. toukokuuta 2014

Vapusta rutiineihin


Vappu on juhlittu onnistuneesti ja siitä heti palattu takaisin arkeen. Ensimmäisestä harjoitusvalintakokeesta sain 89/146p. Vastaukset arvioi sama J. Omien sanojensa mukaan koe tuli arvosteltua tarpeellisen vaativasti. Tuosta pistemäärästä en silti lähtisi mitään johtopäätöksiä tekemään, sillä koe oli kuitenkin suhteellisen helppo. Lähdin kokeeseen tosiaan hieman ylimielisesti ja aloitin tapojeni vastaisesti alkupäästä, normaalisti lähden ruotsalaisittain liikkeelle. Seuraavaa saman miehen lähettämää harjoituskoetta lähden puurtamaan huomenna 09:30-14:30. Tällä kertaa luvassa hieman haastavampi paketti, odotan mielenkiinnolla. :-) Lisäksi dia- ja terbio-kokeita on tullut nyt pakerrettua.


Näin ilmeisesti viime yönä jotain epäonnistuneesta pääsykokeesta kertovaa unta. :') Heräsin nimittäin aamulla jotenkin ihmeen pessimistisin mielin. Tuntui (ja oikeastaan tuntuu), että muut osaavat asiat paljon paremmin ja itse vain kamppailen helpohkojen laskujen kanssa. Bilsakaan ei jää päähän sitten millään. No, pakko vain haastaa itseään enemmän joka päivä ja toivoa, että itsetunto kohoaa vielä kolmen viikon aikana. Mietin, pitäisikö laskea silloin koetta edeltävänä sunnuntaina (maanantai on vapaa!) jotain ihan perustehtäviä, jotta saisi itsevarmuutta ja nopeutta lisää. No, täytyy katsoa parin viikon päästä fiiliksiä. Nyt ainakin voin sanoa, että onneksi koe ei ole vielä (vrt. viime postaus)! :')


Vapun juhlinta toi mukanaan melkein pari lisäkiloa, mitkä olivat onneksi korkojen kera lähteneet jo tähän päivään mennessä. Nyt voin jatkaa AC:ta taas hetken kunnolla, kunnes koittaa AATU... :') Kaiken lisäksi tämä on kevennetty viikko, eli treenejä on vain viisi viikossa ja niissäkin sarjoja tehdään vain puolet normaalista. Nyt ainakin on selkiytynyt, että ainakin kesä- ja mahdollisesti heinäkuukin mennään dieetin merkeissä. Ei tämän valmennuksen aikana tule päästyä tavoitteisiin sitten millään.

Tsemppiä vielä kaikille!! Ja muistakaa:

10 kommenttia:

 1. Sulle meni harjoituskoe hienosti! Tsemmpiä lukuihin, itse kärsin nyt motiaatiopulasta. Ei kiva tunne :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pakko yrittää kaivaa ne viimeisetkin motivaation rippeet esille, sillä kohta THE DAY jo on. ;-) 10 päivää meneekin sitten jo paniikinomaisessa pänttäyksessä, kun tajuaa, että päivät loppuu kesken.
   Ei enää kauaa!!

   Poista
  2. Ei saa lietsoa paniikkia! :) Yritän toitottaa itselleni, että kokeessa rauhallisuus ja selväjärkisyys auttavat jopa enemmän kuin laskurutiinen täydellinen hallinta tai bilsan kurssikirjan nro 4 sivun 56 kuvateksti.

   Poista
  3. :D Kuulostaa niin perus pääsykoekysymykseltä toi nro 4 sivun 56 kuvateksti...

   Rauhallisuus on puoli onnistumista. Itse pysyin yllättävänkin rauhallisena koko kokeen ajan, mutta ei riittänyt viime kerralla. :/

   Poista
 2. Mistä hommaat noi harjoituskokeet? Tai siis ilmeisesti joltain henkilöltä, mut siis jos viitit lisää kertoa :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :)
   Tämä kuuluisa J tosiaan lähettää ne mulle, minkä jälkeen hän myös tarkastaa vastaukseni. Toisesta kokeesta sain 60% pisteistä. Se mistä J saa kokeensa, lienee vaiettu salaisuus. :')

   Poista
  2. Eikun meinasin vaan, jos ne olis jostain mistä muutkin niitä saisi, mutta ehkä tyydyn tekemään vanhoja valintakokeita :D

   Poista
  3. Joo okei :) Ikävä kyllä tässä en voi auttaa. :(

   Poista
 3. Ootko huomannut vaikuttaako miinuskaloreilla oleminen keskittymiskykyyn? Entä aiotko toteuttaa AC:ta pääsykoetta edeltävillä päivillä myös? Mulla energiatasot vaikuttaa niin paljon keskittymiskykyyn, että en kyllä itse voisi olla dietillä juuri ennen pääsykoetta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AC:ssa miinuskalorit on sen verran maltillisia, että ei vaikuta merkittävästi keskittymiskykyyn. Opiskeluaika 9-16 menee nykyään niin äkkiä, että ei edes meinaa muistaa lounasta syödä. :D Pääsykoepäivä on kyllä cheat-päivä, kokeeseen mukaan jotain suklaata ja kuitua, illalla sitten juhlimaan. :)

   Poista