sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Loppusuoran pohdintoja


Noniin, keskiyön blogaus alkakoon. :D
Paljon on taas tapahtunut viime blogauksen jälkeen, mutten silti ole saanut aikaseksi kirjoitettua. Nytkin oli päällä hirmu kamppailu nukkumaanmenon ja nopean blogauksen välillä ja valitsin jälkimmäisen. Nyt on kaikki viisi harjoitusvalintakoetta takana. Neljännestä sain prosentteina jotain noin 50 luokkaa, eli ei mennyt ihan niin hyvin kuin kolme ensimmäistä (n. 60%). Nyt lauantaina yritin tehdä myös 2012 valintakoetta, muttei keskittyminen riittänyt kuin fysiikan ja kemian tehtävien tekoon muutamassa tunnissa. Viikko on mennyt aika hyvin töissä (jep, sain töitä). Neljä päivää ti-pe olin putkeen töissä, joten niinä päivinä opiskelutunnit jäivätkin sitten vähemmälle... Lisäksi parina iltana oli jo kauan sitten sovittuja palavereja, jotka veivät vielä enemmän aikaa pois. Huomenna on edessä vielä loput dia-kokeet ja ihmisbilsan nopea loppukertaus. Jos aikaa jää, niin teen huvikseen myös fyken valintakokeita aiemmilta vuosilta. Katsotaan nyt.


Itse olen vähän sellainen opiskelija, etten voi nähdä itseäni koskaan pelkästään opiskelemassa ja jättämässä muuta elämää pois. Nytkin, ihan loppusuoralla olen töiden lisäksi treenaillut, istuskellut iltaa jokilaivoilla ja tänään käväisin myös rannalla. Totta kai olisin voinut käyttää nekin ajat opiskeluun, mutta musta tuntuu että tietynlainen väsyminen on (itse kullakin) tässä vaiheessa jo aika lähellä. Onneksi enää viimeiset tunnit, puuh. Ja hei hetkonen, nyt on sunnuntain puoli jo, eli koe on ylihuomenna. Apua. :') Kokeelta odotan... samanlaisia, paskamaisia aineistomonivalintoja kuin ennenkin; paljon aikaa ja vähän pisteitä. Odotan myös 2-5 helpommin aukeavaa laskutehtävää, 2-5 vaikeaa laskutehtävää ja kourallista bilsan tehtäviä. Teemasta en uskalla kyllä sanoa mitään... Kaikki muut kokeeseen tarvittavat jutut on haalittu, paitsi laskimen paristot ja koe-eväät.


Oli miten oli, kohta se on jo ohi. Toivotan kaikille hurjasti tsemppiä ja voimia koetta varten. Itsellä on ainakin tällä hetkellä niin epävarma ja uupunut olo, että voimia tarvitaankin. :) Kokeen jälkeen lupaan kirjoittaa ensin lyhyen ja sitten myös pidemmän analyysin kokeesta, kuten viime vuonnakin taisin tehdä. Lisäksi loppuviikosta olisi tarkoitus avata vähän lisää kesän suunnitelmia, kertoa projekti kesäkunnon etenemisestä ja toteuttaa myös Tohtori Krabolan Miksi minusta tulee lääkäri -haaste.

May the F = ma be with you!


8 kommenttia:

 1. Joo sama juttu ton lukemisen kanssa. Ei siitä tule mitään, jos istun 24/7 kirjastossa. Monet sanovat, että se on vaan yksi kevät, mutta en mä halua lopettaa elämääni edes yhdeksi kevääksi. Prioriteetit kullakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja samaahan ne sanoo armeijasta, "se on niin lyhyt aika elämästä" ja "äkkiä se ohi menee", mutta kyllä nyt senkin ajan olis voinut johonkin oikeesti hyödylliseen käyttää.. :D

   Poista
 2. Paljon tsemppiä kokeeseen! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä meille!! Mä kanssa lupaan blogata kokeen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. On sulla näköjään tekemistä riittänyt viimeiselle viikolle. :D
  Tsemppiä kokeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan liikaa oikeestaan.. :D plaah. Mutta nyt katse tohon tiistaihin.

   Poista