perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tule, pääsykoe, tule!


Tajusin, että meinasi tulla jo parin viikon tauko kirjoittamiseen, oho. No, tämä teinipeililenkkeilijä ei ole mitään ihan hirveän erikoista sillä aikaa tehnyt, mitä nyt olettaa saattaa. Athletic Challenge ja pääsykoeurakka edistyvät ihan hyvin, mitä nyt pieniä vastoinkäymisiä tulee vastaan. Tänään rustailin mm. DIA13-koetta ja oli mielestäni aiempien vuosien kokeita hieman hankalampi, niistä soveltavista puhumattakaan. Aikaisemmin tällä viikolla tein erästä harjoituspääsykoetta (kiitos, J!), mikä taas oli hieman helpompi aiempiin pääsykokeisiin verraten. Vähän sen tyyppistä koetta toivonkin; ei liikaa aineistoon pohjautuvia tehtäviä, ja ahkera opiskelu nousi omaan arvoonsa.


Siinä omassa jalassa ammattilaisen ohjein tehty teippaus sekä sidonta. Parin viikon päästä 6.5. on Turun torilla Torifestarit, tulkaa ihmeessä paikalle. Kyseessä on lavastettu, ilmainen festivaali, jossa saattaa tavata allekirjoittaneen! :-)
Kuukausi ja pari päivää vielä. Plaah. Saisi olla se koe sitten jo. Tällä hetkellä toivon vain sitä, en edes ajattele, että saanhan opiskella vielä lisää.. :') Ja ainiin! InBody:ssa tuli taasen käytyä, rasva% tippui yhden yksikön ja painoa oli kuukaudessa ja parissa päivässä tippunut aika tarkkaan 3,5kg. Aika hillitysti, mutta tästä eteenpäin jatkaen. :-)

2 kommenttia:

 1. Hui, miten sää toivot et se pääsykoe olis jo :)? Eikö tunnu, että kaipais vielä lisää harjoitusta, jos DIA -13 koe tökki? Ne on vielä aika yksinkertaisia laskuja verrattuna joihinkin valintakokeen hirviöihin.. Tosin kyllähän sisään pääsee ilman vastaamista jokaiseen tehtävään :D

  Ja joo, toivoisin myös että ei tulis niin aineistopainotteista koetta. Mukavaa olisi myös, että tärppejä yms. löytyisi, niin ahkeruus palkittaisiin. Ei kuitenkaan mitään perustehtävillä kilpailua - niin kuin yo -kokeissa.. Kyllä se rassais et jäis sisäänpääsy sitten johonkin pyöristysvirheeseen. Jotain 2012 tapaista mieluusti, tai sitten reilu pisteytys aineisto -monivalinnoissa..

  Mut onnea tulevaan! Ps. muista opiskella 17h päivässä, luin täältä että ilman sitä ei pääse ineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai oon tyytyväinen, että lisää harjotusta saa vielä, mutta noi DIA-virheetkin tuli lähinnä huolimattomuus- tai ajatusvirheistä, mitkä sitten taas vain lisäävät jo halua heittää laskut seinään. :D Kyllähän tollasista dia-tehtävätyypeistä pitäisi kokeessa repiä täydet pisteet, muuten ei hyvä heilu.

   Mäkin yritin viime vuonna tärpeillä, mutta ei ihan täsmännyt... :') Joo, tollanen 2012-malli kelpais!

   Kiitos, tänään jäi kyllä opiskelut 16,5 tuntiin. :(

   Poista