keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Arkea ja palautumisvaikeuksia


Noniin, hyvä alottaa blogaus jollain lavastetulla suttuisella Instagram-kuvalla.. :D
Mutta mutta. Pääsykokeeseen aikaa enää 55 päivää, se on jo ensi kuussa! Hui. Tavallaan toivoisi, että joo olispa edes 15 päivää, mutta tavallaan kiva, että se on kaukana. Taisin viime vuonna kirjoittaa samaa soopaa? Muistaakseni. :') Oon nyt intin jälkeen lukenut pari eri kertauskirjaa biologiasta. Abi biologiassa tuli kyllä muutamia asioita enemmän, mitä muistan koskaan Bioksesta lukeneeni? Huh. En tiedä, en palauttanut sitä vielä kirjastoon, pakko lukea se uudelleen ennen pääsykoetta. Samoin täytyy pariin kertaan tutkia omat muistarit läpi. Fysiikasta ja kemiasta oon myös vaihtelevalla menestyksellä löytänyt tehtäväkirjoja. Kemiasta mm. Neonin kertauskirja ja fysiikasta mm. Noste 1, lempparit mainitakseni. Niiden lisäksi eteen tulee vielä farmasia- ja dia-kokeita uudelleen, plus uutena sitten vanhoja ylppäreitä ja terbion pääsykokeita. Aineistovastaaminen vähän auki vielä... 


Maanantaina alkoi Athletic Challenge ja edelleen on jalat aika rikki ekan jalkapäivän johdosta. :') Tänään oli treenivapaa, oli pakko harrastaa vähän lihasfysiota, jotta taas seuraavat kaksi treeniä menee edes kohtalaisesti. Ruokailut toteutetaan vähän eri idealla kuin itse olen ennen tehnyt, joten vähän totuttelemista. Vähän hankala näin ekan viikon pohjalta kyllä sanoa, millainen dieetti tulee olemaan, sillä kaloritkin on kuitenkin vasta vähän alle kulutuksen, eikä sykkeennostotreenejä ole vielä otettu mukaan.


Paluu oikeeseen elämään on muutenkin nyt asettumassa ja rytmit palaamassa. Työnhakukin on vähän paremmalla mallilla kuin viime postauksen aikoihin, mutta ei vielä mitään juhlimisen arvoista kuitenkaan. Asiasta kukkaruukkuun, Turkuun yleiselle puolelle haki tänä vuonna 1399 (edit: 1199) henkeä. Viime vuoteen siis 130 hengen lisäys, mikä on kuitenkin aika normaali vuosittainen lisäyssumma. Ei varsinaisesti hetkauta, sillä ei tuosta se pääsykokeeseen tuleva osa kuitenkaan (varmaan) minun sisäänpääsyyni vaikuta. Joko osaan sen kokeen tai en. Jonain vuonna sinne sisään tulen pääsemään (fakta ;-) ja todennäköisesti silloin hakijoita on viime vuotta enemmän.  Ja jotakuta kuitenkin kiinnostaa, niin ei, en ole vieläkään lukemassa 8-10h päivässä, vaan edelleen sen n. 6h, lauantaisin 3h. Turha myöskään yrittää käännyttää mua tuohon tuntilisäykseen, sillä oon päättänyt lopettaa kelloon katsomisen ja aloittaa omantunnon mukaan opiskelun. :-)Aurinkoa kaikille lukemiseen, muistakaa välillä ajatella ja tehdä muutakin (onks se mahdollista?) kuin stressata ja lukea! :-)

4 kommenttia:

  1. eikös se ollut 1199 hakijaa turkuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hups. Toi erotus (130) oli oikein, mutta varsinainen summa väärin. :D Eli hakijoita 1199-1069 = 130 enemmän. Kiitti!

      Poista