sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ohi on, nyt kaikki alkaa


Armeija loppui keskiviikkona ja arjen valtasi vastuullinen vapaus. :D Enää ei tarvitse ajatella, että "viikonloppu ohi, nyt en voi enää viikkoon suunnitella mitään", mutta vastuu ja paluu arkeen on nyt edessä. Eläminen pitää maksaa, dieetti alkaa huomenna, kouluun pitää päästä. 


Sain äidiltä ja siskolta lahjaksi FitFarmin Men's Athletic Challengen, joka alkaa viikon päästä, iik! Etuilen vähän ja aloitan jo omalla ohjelmalla huomenna. Ensi viikon menen lähinnä neljällä salikerralla, sitten alkaakin varmaan aerobiset ja uusi ruokaohjelma. Odotan innolla, millaisia tuloksia tällä mahtaa saada aikaiseksi, odotukset on ainakin korkealla! :) Valmennus kestää 10 viikkoa, mutta luultavimmin oma dieetti tulee kestämään sen 12-15 viikkoa, sillä tuossa 2,5 kuukaudessa ei vielä tästä kropasta miellyttävää saa. Huhhuh. Vertailin juuri kolme vuotta vanhoja kehonkoostumusmittauksia, ja oon saanut sinä aikana lähes 19 kiloa massaa lisää! Hui mikä määrä. Siitä 10,5 kiloa on ollut rasvatonta massaa. Tietty noi mittausten luvut on vaan suuntaa antavia. :) Mutta silti.


Huomenna alkaa myös jälleen se sama pääsykoerumba kuin vuosi sitten tähän aikaan... vähän jo jännittää! 09-15 tulee istuttua ma-pe joka viikko kirjastossa. Lauantaisin opiskelen kolme tuntia, mutta en vielä tiedä lähdenkö sitä varten kirjastoon. Lukiskohan tätä joku turkulainen, joka haluaisi lukupiireillä joskus?! :)
No, joka tapauksessa vähän on jo sellainen säpinä päällä, kun pääsykoe ja dieetti lähenee! Onnistuisikohan sitä tänä vuonna kummassakaan? Kaikkensa pitää antaa, mutta varasuunnitelma on onneksi valmiina.PS. Projekti parrankasvatus on taas alkanut. ;-)

4 kommenttia:

 1. Mikä on varasuunnitelma? Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Lukisin perusopintoja fys, kem, bio, biokem jne, jopa jotain matikan tukikursseja voisi ottaa. :)
   Ja kiitti! :)

   Poista
 2. Sisko ja äiti tietää mistä veli tykkää... :D Hyvä lahja! Tsemppiä dieettiin :)

  VastaaPoista