maanantai 20. tammikuuta 2014

Pois armeijasta ja kohti tavoitteita

Moi taas kaikille! :)
Intistä kohta 200 päivää takana ja 58 edessä. Liitän tähän tekstiin pari kaikkien rakastamaa inttikuvaa, älkää syökö, jooko. :D Oon kirjaimellisesti ollut aika metsässä viime syksyn, oltiin mm. neljä viikkoa putkeen Niinisalossa. Välissä oli kahdet yhden päivän lomat. Niiden lisäksi on ollut pari viikon reissua ja muutama 2-3 päivän pätkä. Pahin on siis jo ehdottomasti takana, vaikka ei metsä-tj ihan nolla vielä olekaan. Uudet alokkaat tulivat ja olin heiltä ottamassa virtsanäytteitä, tosi... kusista touhua. :') Ja ainiin, nykyään sotilasarvokin on jo korpraali. Viimeksi taisi olla vielä alokas? 


Olen vähän pettynyt siihen, miten vähän olen saanut loppujen lopuksi opiskeltua. Physican kertauskirjan laskin läpi ja Bios 6 on vaiheessa. Niiden lisäksi olen puolessa välissä kirjaa Biokemiaa. On muuten hyvä opus, tehtäviäkin riittää. Tosin ne ovat hyvin pitkälti aika helppoja. :/ Siitä Santoriuksesta en ole vielä tehnyt mitään lopullista päätöstä, täytyy nyt katsoa... kun nuo kaksi (Bios, Biokemiaa) saan opiskeltua, pitäisi ehdottomasti siirtyä jonkinlaiselle laskurutiinikaudelle. Edelleen suunnitelmissa ne yo- ja pääsykoetehtävät aikojen takaa. Pakko kai vähän laskeskella samojakin pääsykoetehtäviä kuin viime keväänä, olivat ne kuitenkin melko hyviä. Mitäs vinkkejä teillä on, mistä te löydätte tehtäviänne? Täytyy varmaan ainakin jostain kemian vitoskurssista laskeskella jotain vaikeimpia uusiksi...


Treenin ja ruoan suhteen... no. Treeniä olen saanut ylläpidettyä ihan ok, 3-4 salikertaa viikossa. Aerobinen liikunta ollut poikkeuksia lukuunottamatta nollissa. :/ Intissä nyt joutuu vähän juoksemaan, mutta hyvin vähän. Ruoasta en tiedä kannattaako edes puhua. ^^' Olen kyllä ihan tarkoituksenmukaisesti hankkinut lisää painoa, tarkoituksena myös aloittaa dieetti kotiutumisen jälkeisellä viikolla. Jos kerrankin se kesäkunto?! :D Mutta siihen asti olen ollut aika lailla huoleton syömisen kanssa, perusrakenteet nyt on aina samat, mutta en ole kyllä ollut sinne päinkään tiukka, mitä ennen. Onkohan tämä nyt se dirty bulk?? ;-)


Jepjep, mutta vajaan parin kuukauden päästä olisi tarkoitus palauttaa elämä jotakuinkin raiteilleen. Töitä on vähän pakko hakea kaiken muun mukavan kylkeen, jotta vuokra ym tulee maksetuksi. Kuusi opiskelu- ja treenipäivää, dieetti ja työt; tuskinpa tämän kevään ohjelmaa paljon muuta tulee kuulumaan. :-) Ehkä on odotettavissa myös blogauksen jatkaminen, miltäs se kuulostaisi?

8 kommenttia:

 1. heeey yea, hauskaa loppuaikaa sul, mitä siel oot! ja onnee opiskeluihi ja kaikkee. jatka ehottomasti blogausta thanks and bye! (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti Anni! :D kiva kuulla sustakin taas. Ja täytyy nyt koittaa selvitä nää loput päivät. :-)

   Poista
 2. Kiva kuulla kuulumisia :) jaksamista loppuajalle, kun alkaa se tj 0 lähestymään näköjään kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin hei, vieläkö oot hakemassa lääkikseen? :-) Ja joo, kai se nolls joskus tulee?!

   Poista
  2. Kovasti olis ajatuksena, uuden bloginkin pistin pystyyn, vaikka vähän vähäiseksi jäänyt päivittelyt. (http://rperi.blogspot.fi/)
   Ja kyllä se nolla sieltä tulee, aika harva sinne armeijan leipiin loppupeleissä jää :D

   Poista
  3. Uu täytyy käydä lukemassa! :)

   Toivottavasti nähdään ens syksynä.

   Poista
 3. Ehottomasti jatkat bloggailua! :)

  VastaaPoista