lauantai 24. elokuuta 2013

Eteen - vie!


Terveisiä Puolustusvoimista! Alokaskausi on nyt takana ja perjantaina tuli ylennys jääkäriksi. Aika menee toisaalta hitaasti ja toisaalta nopeasti, miten sen nyt ottaa. Minut sijoitettiin kranaatinheitinkomppaniaan lääkintämieheksi, jossa palvelen maaliskuun melkein loppuun asti. Kuten kuvasta näkyy ja arvata saattaa, parta ja hiukset lähtivät omille teilleen. :')


Oli aivan pakko tulla kirjoittelemaan taas välillä. Blogimaailmaa kaipaa toisinaan paljonkin! Mitä ihmisille kuuluu? Lueskelin tuossa äsken vähän viime postaustani ja hymähtelin vähän väliä, sillä suunnitelmat todellakin muuttuvat aikojen saatossa. Mistähän sitä aloittaisi. :D Tein loppujen lopuksi ehkä kolme kertaa Arnoldin ohjelmalla treenin, sillä päädyin jatkamaan vain sovelletulla kaksijakoisella armeijassakin. Treenikertoja tulee tällä hetkellä 2-3 kertaa per viikko, ja se saakin nyt riittää. :) Säkylän ruoissa ei ole kyllä mitään vikaa ja ruokailuaikaakin on yleensä 15-20 minuuttia, mikä itselleni riittää kyllä hyvin. Myöskään fysiikan ja kemian ykköskirjoihin en aio koskea, päinvastoin: aion myydä ne pois. Tänään kaupasta osui käteeni Physica 9, josta aion viikon päästä syyskuun vaihtuessa aloitella fysiikan kertausta. Ideana olisi tosiaan opiskella maaliskuuhun mennessä 2-3 kertauskirjaa joka aineesta + biologian muistarit. Niiden lisäksi ohjelmaan tulee biofysiikan kirja Santorius (soveltavin osin) sekä biokemian alan valintakoekirja Biokemiaa. Selailin niitä kirjastossa, ja erittäin hyvältä vaikuttavat. Keväällä sitten yo- ja valintakoetehtäviä taas vuosikymmenten varrelta, eiköhän tämä tästä! :)Tämä ei nyt ole mikään blogin comeback, mutta sekin saattaa olla tulevaisuudessa edessä. Ken tietää! Armeija-aamuja on vielä 207, pääsykokeeseen taas 276. Turvallisen kaukana ollaan, tarkoituksena opiskella syksy hyvin kevyesti (esim. 1-3pv/viikko, 1-3h kerrallaan). Keväällä varmasti taas luvassa täysipäiväisempää työskentelyä.. sillä ensi vuonnahan sinne sisään mennään. ;-) Ainiin, sain paikan fysiikan laitokselta ja otin sen myös vastaan. On sitten ensi vuotta ajatellen edes joku paikka. 


6 kommenttia:

 1. Hyvä! Mullakin hiukan jäänyt kirjoittelu.. ajattelin et perustaisin blogin lääkiksessä opiskelusta, mut en tosiaan tiedä jaksaisinko kirjotella sinne mitään :D saapi nähdä...

  Sait hyvän sijoituksen hakemisen kannalta! Nauti intistä nyt kunnolla, kuulostaa typerältä mut se tosiaan oli hyvää aikaa (nyt jo alkaa tajuumaan, aika kultaa muistot jne). Lukusuunnitelmat kuulostaa ihan hyviltä, nekin kyllä muokkautuu vielä, eikä se mitään!

  Tsemppiä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vähän tuppaa vaan jäämään. :D Mä ainakin olisin ihan kiinnostunut lueskelemaan sun sellaista(kin) blogia, jos sellaisen päätät aloittaa.

   Ja joo, uskon kyllä, että jälkeenpäin intti muistuu ihan hyvänä aikana. Paikoitellen ei siltä vain tunnu. ;-)

   Sitä samaa!

   Poista
 2. Moi!

  Minulta löytyisi täysin käyttämätön Santorius (1. painos vuodelta 2002). Jos noin vanha painos kiinnostaa, saat sen ilman muuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Elina!

   Kiitos tarjouksesta! Pitäisi vähän tietää, eroaako se painos paljonkin uudemmista. Omaksi en todnäk sitä aio ostaa, kirjastosta oli tarkoitus lainata. Täytyypi katsoa. :)

   Poista
  2. Ok! Ja tosiaan ihan ilmaiseksi lähtee, jos tuohon päädyt :)

   Poista
  3. Oho! No sitten varsinkin. Täytyy katsella. :)

   Poista