tiistai 11. kesäkuuta 2013

Sopeutumista ja viimeiset kokeet

Petri Nygård livenä kolmatta kertaa. Mitä?
Kuten aiemmin kirjoittelin, hain lääkiksen lisäksi sairaanhoitoon ja fysikaalisiin tieteisiin. Hain myös fysioterapiaan, mutta hylkäsin sen kokeisiin menon jo alkuvuodesta. Sairaanhoidon koe olisi ollut maanantaina, mutta en jaksanut raahata itseäni sinne, sillä ei minusta sahoa olisi kuitenkaan tullut. Fysiikan kokeessa sen sijaan olin tänään, ja se oli ihan kivakin. Ei kysytty Salmo truttan uintisyvyyttä ei! Tehtävät olivat suhteellisen normaaleja ja kivoja, vaikkakin yliopiston kokeista kyllä huomaa, ettei lukio- ja ylioppilastutkintotyyppisiä tehtäviä pahemmin ole. Ei silti mitään lääkiksen pääsykoetta vastaavaa. Hui, niihinkin tuloksiin on enää pari viikkoa! Kiva olla jotain odotettavaa, vaikka mitään hirveän positiivista en odotakaan. :)


Turkulaistuminen on sujunut melko hyvin. Rahanmeno näin kaukana äidin lihapadoista on tietysti suurempaa, mutta kyllä siihenkin tottuu. Huomenna lähden loppuviikon kestävälle Punaisen Ristin koulutusleirille, minkä jälkeen alkaa olla kaikki mahdollinen sillä saralla käyty. Ehkä tulevaisuudessa voisi kiinnostaa ryhmänjohtajakurssitus, mutta saapi nähdä. Lauantaina sain tietää myös tämän vuoden Ruisrock-vuoroni, ja pari melkein-kellonympärystä siellä tuleekin taas vietettyä. Tuli ihan mieleen viime vuosi, kun tähän aikaan suunnittelin tämän blogin perustamista ja jännittyneenä odotin heinäkuussa alkanutta opiskelua. :) Tunnustaako joku lukeneensa niin kauan, että muistaa viime vuoden Ruisrock-päivityksen?!

Paino on ikävä kyllä kääntynyt jopa vähän alamäkeen. Epäilen syyksi tämän muuton lisäksi kuumentunutta ilmaa, sillä kulutus on varmasti lisääntynyt. Parhaimmillaan fiilis on samaan aikaan liian pieni ja liian suuri, ei hitto. :') Yritän nyt vielä sen nelisen viikkoa jaksaa syödä ja syödä, intissä taas ei ehdikään...


PS. Taitaapi olla muuten noin kolmanneksi viimeinen postaus ennen lopettamista/taukoa. Hui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti