torstai 20. kesäkuuta 2013

Paljon on tietä kuljettavana
Kuopion ja Tampereen tulokset ovat jo tulleet, ensi viikolla on Turun vuoro. Nyt jännittää toden teolla, sillä Kuopion raja oli 50,5p ja Tampereen 52,5! Jos Turun raja on samoilla kohdilla, niin voi oikeasti olla mahdollisuuksiakin päästä sisään... Ensimmäistä kertaa kokeen jälkeen sellainen fiilis, että voi olla realistisia mahdollisuuksia sisään. Huhhuh. Yritän silti olla tekemättä mitään liikoja haavekuvia, sillä korkealta putoaa kovaa ja kaikkeen on hyvä varautua. Ensi vuotta varten on hahmoteltu jo lukusuunnitelma - ihan vain varoiksi. Paljastettakoon sen verran, että en ainakaan aio käyttää näin paljon aikaa peruslaskemiseen.


SPR:n leirin maisemat olivat upeat. Niistä ei tosin paljoa ehditty nauttia, sillä parhaimmillaan herätyskello soitti seitsemältä ja ohjelma loppui klo 22:30. Koulutuksissa huomaa aina, miten vähän oikeasti osaa ja miten paljon todella haluaisi osata. Nyt on ainakin uusi into käydä harjoituksissa ja harjoitella sujuvammaksi kaikki protokollat, mittaukset ja muut. Noh, ainakin paljeventilaatioelvytys meni ihan hyvin, sillä koneen mukaan tulos oli 100%. Leirin lopulla oli teoriakoe, josta sain kurssin parhaat pisteet! :) Jotain taisi siis jäädä päähän.


Kävin tänään siellä lupaamassani InBody-mittauksessa. Kilot olivat jakautuneet melko odotetusti: reilu puolet lihasta, loput nesteitä ja rasvaa. Vähän paikoitellen jopa epätoivoinen olo tämän kropan kanssa, kun kaikkea väärää tuntuu tapahtuvan, muttei mitään oikeaan suuntaan. Huokaus! Ehkäpä aika näyttää ja intti tuo mukanaan hyvän tauon tähän.

Hauskaa juhannusta kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Pääasia että 2014 alkaa opinnot ;)! Millasella treeniohjelmalla muuten vetelet? Ite siirryin 3-jakoisesta 1-jakoiseen intin vuoks.. Siellä sitten yritän 2 kertaa viikossa ehtiä salille. (Ylläpidon vuoksi, tuskin tolla lihasta saa yhtään, etenkään intin syömisillä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Mutta intissä ei ole hirveän kiva opiskella. :D

   2-jakoisella oon tehnyt tämän kevään, intin suhteen samat suunnitelmat kuin sulla. :) Ekat 2-4kk ainakin menee 1-jakoisella, nimenomaan pari kertaa viikossa.

   Poista
 2. Kohta tiiät...! pidän peukkuja täällä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta alkaa vimmattu pyöräily Medisiinalle. Syteen tai saveen. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei sisällä. :)
   Kirjoittelen tänään tai huomenna vielä postauksen, heti kun hormoni- ja hengitystasot ovat vähän laskeneet.

   Poista
 4. Tsemppiä! Sun asenteella mennään kyllä varmasti sisään jossain vaiheessa!��
  t. ensi vuoden lääkiksestä haaveileva abi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä uskon myös, että ne ovet aukeavat sooner or later. :) Tsemppiä lukuvuoteen!

   Poista