keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Karnitiinista kreatiiniin


Päivät ovat menneet aika humisemalla, kun aamupäivästä iltapäivään on tullut luettua fysiikkaa, ruotsia, kemiaa ja lyhyttä matikkaa. Lisäksi paljon on mennyt aikaa diplomikurssin harjoituksiin, tänään illalla vihdoin takana viimeinenkin musiikkikonsertti.. viuh. Huomenna ja ylihuomenna vielä viimeistelyt ja sitten pitäisi olla kirjoituskunto kasassa. Vähän ristiriitainen tunnelma: aina kun luen, tuntuu, että osaan, mutta aina kun en lue, epäilen itseäni. Täytyisi vain mennä rohkeasti kokeeseen ja katsoa miten käy. Kirjoitusjärjestys on ensi viikon maanantaista alkaen äidinkielen essee, fysiikka, englanti, ruotsi, lyhyt matikka ja kemia. Sitten on vuorossa pikku bileet, Punaisen Ristin leiri ja ma 25.3. alkaen täysillä Epionen matskujen pänttäys! 


Ystäväni ionitulo jaksaa muistuttaa itsestään! Jotkut ovat kyselleet tulevaisuudensuunnitelmista blogaamisen ja muunkin elämän suhteen. Blogaamisesta sanon sen verran, että tämän blogin pyöritys loppuu tasan siihen päivään, kun yliopisto julkaisee tiedon sisäänpääsystä tai ulosjäännistä. Jos ulos jäädään, saatan jatkaa kirjoittamista syksyllä, mutta mitään inttiblogia en aio alkaa pitää. Muista tulevaisuudensuunnitelmista mm. treenin, tulevien kurssien ja töiden suhteen... niistä kirjoitan varmaan sitten lopetuspostaukseen. Ehkä paljastin jo liikaa. ;-)


Ja nyt vihdoin otsikon aiheeseen.. :') Sunnuntaina vihdoin alkaa taas tavoitteellinen massanlisäys. Dieetin viimeistelyt ovat edelleen vähän junnanneet, mitään loppusilausta ei ole saatu aikaan... Mutta ihan ok, vatsalihastavoite tuli täyteen!! Olen kyllä melko varma, että jo kuukaudessa ne katoavat nesteiden myötä. +500kcal viikossa ei pitäisi lisätä painoa hirveästi, mutta saa nähdä miten käy.. Tähtään +10kg lisäykseen syys-lokakuuhun mennessä, jolloin intin salliessa olisi vuorossa taas kiristelyä. Odotan mielenkiinnolla armeijan ruuilla dieettailua, eh... Mutta eräs kaverini näytti mallia ja hän on 9kk palveluksen jälkeen entistä paremmassa kunnossa, ei voi kuin ihailla.

"If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you? Not much."
- Jim Rohn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti