perjantai 22. maaliskuuta 2013

Epätoivoista virheistä oppimista


Jeps, nyt on kirjoitukset kirjoiteltu ja sitä rataa. Vapaus kutsuu... ja paskat. :') Maanantaina alkaa io-materiaalien lukeminen. Alustavia tuloksia on tullut jonkun verran. Äidinkieli, englanti, ruotsi ja ehkä lyhyt matikka lähtevät siinä E:n paikkeilla, mutta vähintään sitten M tulossa niistä. Voivat toki tippua. Ironisinta onkin, että fysiikka ja kemia jäivät auttamatta sinne keskitasolle. Ei edes jaksa enää ottaa päähän tällainen, niin paradoksiaalista, että lähinnä naurattaa. Ainoat aineet, joiden eteen tein töitä enemmän kuin vilkaisemalla ohimennen. Ja ainoat aineet, joita nyt keväällä oikeasti tarvitsen. Mutta ei, huonoimmat tulokset. Totta kai.

W.J.B. tuossa ylemmässä kuvassa tokaisee kyllä hienosti. Kohtalo on valinnan asia. Jos olisin päättänyt luovuttaa keskitason kurssiarvosanojen - tai vaikkapa huonojen treenien - jälkeen, en olisi päätynyt edes kirjoittamaan näitä aineita. Jos nyt kehnommin menneiden kirjoitusten jälkeen luovutan, ei ainakaan tule hyväksymiskirjettä ensi kesänä. Jos luovutan ensi kesänä, sitä kirjettä ei tule koskaan. Todennäköisesti se tulee joskus, ellen luovuta.


Mutta onhan se sanottava, että ei mitään ihan superhyviä fiiliksiä lähteä opiskelemaan taas näitä asioita alusta, kuluttamaan yli sata tuntia lisää keväästä tähän. Aina olen sen motivaation jostain kaivanut, toivottavasti se seuraavan kokeen 24.5. klo 09:00 alkaessa tuottaa tulosta!! Fiilikset tosiaan vaihtelee raivosta epätoivoon ja innokkuudesta kirjojen seinään heittelyyn. Vähän sama myös treeneissä: lopetan sarjan kesken, kun ei jaksa kiinnostaa. Seuraavassa liikkeessä taas saattaa tulla joku ihan outo virtapiikki ja 10 toiston sijaan tulee 16. Tuttua?


Toivottavasti pääsen kirjoittamaan tänne ensi kesänä siitä, miten yliopistohaun sivuilla lukee valittu. Nyt ei juuri siltä tunnu, mutta ei auta valitus. Rowling tiivistää ylläolevassa lauseessaan koko blogini idean: antimatemaattinen kielipäämuusikko pänttää matemaattisia aineita. Jos allekirjoittanut sinne kouluun valitaan, pystyy kuka tahansa mihin vain!!

8 kommenttia:

 1. Sä oot mun motivaattori! Pystyt mihin vaan ja saat muutkin uskomaan itseensä! Let's keep going...! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseensäuskominen on yliarvostettua, kannattaa uskoa raakaan työhön. :-) Mutta kiitos! Pian onkin jo välipunnitus nummer 1...

   Poista
 2. Hauskaa löytää kohtalotovereita sillä täällä ilmoittautuu myös toinen antimatemaattinen kielipäämuusikko, jolla sama tavoite siintää edessä :D tsemppiä, we can do it! -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tämä on tehty meille niin vaikeaksi? :D Eikö me voitaisi vaikka soittaa parit ritiratirallat pääsykokeessa ja päästä sen perusteella? ;-) Haha.
   Mihinkä kaupunkiin J hakee, miten valmistautuminen?

   Poista
  2. Niinpä, jospa ne joskus ymmärtäis musiikin hienouden! :D Haen Ouluun (jonne jo pari kertaa aikasemminki oon hakenut, mutta näin antimatemaattisena kielipäämuusikkona se on aina meinannut jäädä fysiikasta kiinni..) Kaikki bi-/ke-/fy- kurssit on nyt kahlattu läpi ja bilsan ja kemian kävin kirjoittamassakin, nyt siis ei auta muu ku viettää tää kevät fysiikan ihmeellisessä maailmassa ja io-matskujen parissa. Kyllähän tässä hommassa aika paljo sisua tarvitaan, just että jaksaa taaas kerran alusta alkaa kertaamaan näitä asioita, mutta luotetaan siihen että kova työ lopulta palkitaan:D -J

   Ps. Minäkin kävin sössimässä kemian kirjotukset, vaikka siihen oon päntännyt enemmän ku mihinkään yo-kirjotuksiin ikinä..syy ei siis voi olla meissä ;P

   Poista
  3. Oo okei. :-) Ja ärsyttää varsinkin se, kun tietää, että mitään tällaista ongelmaa tuskin tulee koulussa sisällä, vain tämä sisäänpääsy tuottaa vähän päänvaivaa. Mutta toivotaan, että tulevat 2kk ovat avain sisäänpääsyyn!!

   Poista
 3. itse päätin tänään perustaa mafian, fuck the school!! mut tsemppii sulle kuitenkin!

  VastaaPoista