lauantai 22. joulukuuta 2012

Talvikausi startattu

Eipä mitään uutta auringon alla. Lumet ja pakkaset tulivat, joten sukset ja luistimet on saanut vedettyä jalkaan muutamaan otteeseen. Tosi virkistävää, se puuduttavan ikuinen juokseminen kyllästyttää pidemmän päälle, kun ei varsinaista tavoitetta sen suhteen ole. Aina melko yllättävää kuitenkin se, miten luontevalta tuntuu hiihtää ja luistella, vaikka aina on kuitenkin kuukausien tauot kausien välillä. Positiivista. ☺ Dieetti kulkenut... no.. eteenpäin, mutta vaa'an mukaan ainakin hitaasti. Peilin mukaan ollaan pidemmällä kuin ennen, mutta silti vielä kaukana tavoitteesta. Maanantaina, jouluaattona, pidän taas huijauspäivän ja sen jälkeen sitten kiristelläänkin tiukasti loppuun saakka. Ainakin ehkä. :')
Miehekäs poseerausasento.. :')

En ole saanut blogattua, kun ei ole oikein ollut aihettakaan. Fysiikat 1 ja 2 makaavat päihitettyinä hyllyssäni, mutta kolmonen pitäisi viimeistellä tänään. Tosi kiva lukea näin joulun alla, mutta minkäs teet. :) Ja ensi viikolla alkaa nelonen! Helpotus ajatella, että edessä on enää ainoastaan kertauskurssit: ei ole enää mitään uutta lukioasiaa edessä! Huh. Nämä kun vielä sisäistäisi...


"Even if I knew that tomorrow the world would go to pieces, I would still plant my apple tree. It is during our darkest moments that we must focus to see the light."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti