maanantai 31. joulukuuta 2012

Inspiraatiota ja muuta

Ilmoitusluontoinen asia: Anonyymi kommentointi on nyt sallittua. Tarkistan silti kaikki kommentit ennen julkaisua, joten malttakaa vain odottaa, ei se kommentti näy heti.

Vuodenvaihde lähestyy ja alle viisi kuukautta pääsykokeeseen. Fysiikka nelosen selätin tänään päivän aikataulusta myöhässä, mutta täytyy korjata asia 5. kurssin kohdalla. On ollut viime päivinä hirveä motivaatiohukka, en sitten tiedä miksi. Ja ihan kaiken suhteen. Samaan aikaan kiukuttelen päässäni tätä dieettiä ja muuta, kroppa on toisaalta liian pieni ja toisaalta ei tarpeeksi kiinteä... :') Lupaus on lupaus ja loppuun yritetään sinnitellä. Ikävää vain se, ettei loppua tunnu näkyvän. Tässä korostuu erityisesti se kuuluisa sanonta, että "tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka".
Lukemisen kanssa yritän inspiroida itseäni erilaisilla virikkeillä ja muistutuksilla, esimerkiksi kirjanmerkkinäni on lääkikseen 2013 -lappunen. Treeneissä ja ruuassa auttaa se muiden tulosten seurailu ja heidän tsemppaava olemuksensa: ei se kaikki ehkä ihan saavuttamattomissa olekaan. Mutta silti kaikesta huolimatta sen kaiken on tultava vain omasta päästään. Ei paraskaan personal trainer saa ketään innostumaan tyhjästä.


“If you can imagine it, you can achieve it; if you can dream it, you can become it.”
–William Arthur Ward

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti