lauantai 3. marraskuuta 2012

Hengissä ja aikataulussa

Neljä käsitettä: yötyöt, sosiaalinen elämä, opiskelu ja treenaus. Niiden varaan se jokapäiväinen elämä nyt tuntuu rakentuvan, mikä on tosin ihan jees. Mieluummin näin, kun tyhjänpanttina. Biologian viides kurssi pitäisi lukea loppuun huomenna, jonka jälkeen onkin melko pitkä, noin kuukaudenmittainen, tauko itsenäisestä opiskelusta. Koulussakin otin vain kaksi kurssia: fysiikan Aine ja säteily ja äidinkielen ensimmäinen kertauskurssi. Rentoa tuskin siltikään tulee, jos itseäni yhtään tunnen. :') FY8 kuulostaa jees kurssilta ja ajattelinkin panostaa siihen. Ajattelin myös lukaista ainakin tuon The Casual Vacancyn, jonka J.K. Rowling nyt julkaisi syyskuun lopulla. Kiva päästä välillä irti jokapäiväisestä fykebi-kierteestä - ainakin hetkeksi.


Ajattelin keväällä kysellä enemmän noita poken töitä jostain yökerhoista. Olisi ihan jees kerätä siinä hieman rahaa inttiä ja alkuopintoja varten. Kevättä odotan muutenkin, kun pääsee paneutumaan oikeasti valmennuskurssimateriaaleihin lukiokirjojen sijaan. Vaikka tietysti lukion opsiin ne vk-matskutkin rakentuvat, mutta silti. Mentalinen juttu sekin.
Keskiviikkona kutsunnat. Niiden jälkeen onkin hieman helpompi suhtautua tulevaisuuteen, kun tietää vähän, että milloin sinne metsään joutuu ja milloin opinnot alkavat. Dieetti etenee, tällä hetkellä lähtenyt noin 5-6 kiloa alkutilanteesta. Tarkoituksena olisi aloittaa reilun viikon kuluttua ne pelätyt aamusauvakävelyt, jotta saisi vähän kulutusta nostettua. Huh huh. Oli muuten poikkeuksellinen viikko, sillä en vain ehtinyt treenata kuin viidesti. :') Ohjelmassa oli/on ti, to, su sali, ke 51min pk-lenkki ja tässä vartin päästä olisi lähtö crossfittaamaan. Jos jotain haastavaa treeniä haluaa koittaa, suosittelen Jailhouse teniä. Tein viime lauantaina ja oli muuten kova!

En nyt osaa sanoa, että miten usein ehdin tai keksin päiviteltävää tänne, mutta laittakaapa ihmeessä kommenttia.

"Strength doesn't come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn't."
-HASfit3 kommenttia:

 1. Tuu meille jos sun metsään tarvii päästä XD t: mörrimöykky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta hei, voin sitten kertoa intissä, että Suomen Puolustusvoimat saa käyttää teidän metsiä harjoituspaikkoina!

   Poista
  2. kuulostaa erittäin hyvältä... ilmoita ajoissa päivämäärä nii pistän kahvin tippumaan ja väsään parit voileivät!

   Poista