sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kello käy


T
imes are getting serious, kuten varmaan jossain kliseisessä leffassa on sanottu. Syyskuu vaihtui, ja kirjoituksiin on enää 1-2,5 viikkoa. Alkaa selkeytyä koko syksyn kuvio senkin malliin, että ajattelin vielä omatoimisesti kerrata kemiaa vapaa-ajallani kertauskirjasta, vaikkakin piti nyt pysyttäytyä vain kouluajalla opiskelussa. Lokakuun ensimmäinen päivä alkaa biologian luvut ja sitä jatkuukin sitten viisi viikkoa, viikko per kurssi. Päätin siis pidättäytyä vain lukion kirjoissa.


Viikonloppu on mennyt erinäisissä kiireissä, mm. eilen olin esiintymässä häissä pianoineni. Lupasin tuon musiikkipostauksen tehdä joku kerta, ja olenkin jo vähän suunnitellut sitä. Jonkinlaista näytettä on luvassa..! Tämä viikonloppu on kuitenkin mennyt nyt juosten, minkä lisäksi eilen illalla iski kevyehkö flunssa päälle. Ei mitään niiskuttelua vakavampaa, mutta oli aika... heikot treenit tänään illalla salilla. Ei ehkä olisi muutenkaan hirveän fiksua treenailla pipinä, mutta minkäs sitä jääräpäisyydelleen voi?


Backstage.

VIIKON TREENIT
ma - intervalleja 30-40min
ti - kuntosali (rintaolatselkä)
ke - lepo
to - kuntosali (jalatkädet)
pe - pk-lenkki 34min
la - kuntosali (rintaolatselkä)
su - kuntosali (jalatkädet)

Dieetti alkaa lähestyä pikku hiljaa, mikä tarkoittaa myös treeniohjelmien ja -metodien muuttumista. Pääpaino siirtyy aerobiselle treenille ja sarjapituudet kasvavat. Talvella treenien määrä saattaa olla jopa 12x/viikko, sillä aamuihin sisältyy sauvakävely ja illalla sitten kunnon treeni.

Päivän lainaus: "Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore, for me pain is pleasure."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti