perjantai 3. elokuuta 2012

Jätä egosi ovelle


Tämä viikko on mennyt taas vaihteeksi juosten paikasta toiseen, sillä olen treenien ja opiskelujen lisäksi ollut extrapaljon ajotunneilla ym. asioilla. Huolimatta epäaktiivisuudestani lukukertoja blogille on kertynyt jo lähes 2100, huhuh te!

Treenisilmäni katse on jo tiukasti tulevassa. Ensi maanantaina alkaa nk. tyhjennysviikko, jonka tehtävä on vähän shokeerata ja tyhjentää kroppaa, jotta turhat nesteet ja muut lähtisivät ja jotta mies taas kasvaisi puhtaammin. Suunnitelmissa on arkipäivät elää koko ajan vähenevillä hiilareilla, viikonloppuna pudotan rasvatkin pois. Tietysti olisi hyvä pitää välillä myös tauko proteiinista, jottei siihenkään totuta liikaa, mutta sen aika olkoon myöhemmin. Myös lokakuun paikkeilla alkavaa tiukkaa dieettiä on suunniteltu. Ruokailut jätän ammattilaisille, mutta treeniohjelma pyörii koko ajan pään sisällä aamuaerobisia sauvakävelyitä myöten. En siis todellakaan osaa olla tyytyväinen mihinkään, dieetillä taas nimittäin suunnittelen jo massakautta, tulette näkemään... :')

Kiskaisin keskiviikkona HASfitin Ultimate Warrior's workoutin, oli muuten hieno jumppa. Tein sen kotona auringonvalossa, minkä takia puolet jumpan vaikeudesta aiheutui kyllä vain pään sisältä. Loppuun kuitenkin mentiin ja tuntuma oli hyvä! Suosittelen. Pitäisi yrittää tulevaisuudessa panostaa myös pitkiin treeneihin, ainakin pari kertaa kuussa olisi upeaa ehtiä ja jaksaa vetää 1h-3h pitkä treeni. Kuvassa on ainakin lääkishakijoille (varsinkin vanhoille) tuttu sanaparsi Henderson-Hasselbalch -yhtälö. Tällä viikolla oli tosiaan ohjelmassa viimeinen kurssi kemiaa, huh. Kurssi meni.. no, suhteellisen hyvin. Ei-ratkaistuja tehtäviä tuli muita kursseja enemmän, mutta kaikissa niissä virhe on todennäköisesti vain jokin huolimattomuudesta aiheutunut. Lähetän tänään opettajalleni viestin, johon listaan nuo vaikeat ja epäselvät asiat, ja pyydän häntä selventämään niitä. Paras vain jättää ego ovelle - joka asiassa!Seuraavaksi aukeaa reilun viikon kuluttua ABI Kemia, jonka jälkeen onkin jo kirjoitukset, hui. Täytynee varmaan tässä elo-syyskuun aikana vähän jotain ruotsinkielistä aktiviteettiä suosia Facebookin lisäksi, jos aikoo siinäkin pärjätä. Syystalven ohjelmassa on biologian pintapuolinen kertaus ja romaanit The Casual Vacancy ja Inheritance.

Päivän lainaus: It's not who I am underneath but what I do, that defines me.

2 kommenttia:

  1. Täytyy vain ihailla tuota kuinka jaksat panostaa kirjoituksiin.:) Itellä edessä bilsa, terveystieto ja ruotsi syksyllä ja kesällä panostus on ollut aika vaihtelevaa ja hataraa joten.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, panostus noihin muihin kirjoitusaineisiin onkin ollut nollatasoa. :') Lääkisaineita on tullut kyllä tankattua, kielet taas jätän oman onnensa nojaan.

      Poista