lauantai 28. heinäkuuta 2012

Sää koettelee treenaajaa


Toden totta, tällainen uuvuttava helle on sekä fyysisesti että henkisesti hyvin raskas treeni-ilma. Fyysisen syyn kaikki varmaan ymmärtävätkin, mutta jopa tällaiselle himotreenaajalle idea tunnin salitreenistä kuulostaa aika.. tappavalta. No ei siinä mitään, treeneihin ollaan menty ja tullaan myös menemään säästä huolimatta. Myönnettäköön, että maanantain suunnistus jäi väliin, sillä ilma oli viimeviikkoistakin pahempi, enkä viitsinyt sitten pilata päivää taas kamalalla suunnistuksella kamalassa kelissä. Se tosin tarkoitti vain sitä, että kävimme kaverin kanssa tekemässä kuntopiirityyppisen 45min treenin salilla, ei siis skipattu treenipäivää tai muuta.

Kuvassa on... viikon toinen kompastuskivi. Kemia nelosen oksettavat kennokuvat ja muut tehtävät. En tykkää sitten yhtään, ihan kamala kurssi. Ensimmäistä kertaa tämän kertauksen aikana menimme myös perjantaina opiskelemaan: tällä kertaa säästimme lähes kaikki tehtävät sille päivälle. Onneksi maanantaina alkaa hyvin jo opiskeltu kemia 5, joka on kaiken lisäksi vielä hyvin tärkeä ja varmaa yo-koe/pääsykoekamaa. Tehtävätyypit hyvin opeteltuna ko. kurssista saa reilusti pisteistä molemmista kokeista.
Sain lahjaksi Mannisen proteiinivanukasta. Ravintoarvot ovat muistaakseni 72g proteiinia ja n. 4g hiilaria ja rasvaa per 100g, eli jopa maitorahkaa paremmat! :) Vanukas tehdään maitoon, joten siitä tosin tulee jonkin verran hiilareita ja rasvaa, mutta mitäpä pienistä. Ihan uskomattoman hyvä ja terveellinen herkku siis kyseessä. 


Kuva väärinpäin, en jaksanut kääntää, laiska. Annos on 25g, mutta tein melkein tuplat.


VIIKON TREENIT
ma - kuntopiiri (soutu, juoksu, nyrkkeily, steppilauta, lihaskunto) 45min
ti - sali (rintaolatselkä) 1h
ke - pk-lenkki 31min
to - sali (jalatkädet) 1h
pe - lepo
la - sali (rintaolatselkä)

Ja huomenna tarkoitus vielä jumppailla jalat ja kädet loppuunsa.Tämä ja aiempi kuva Kupittaan Colourscapesta.

Se olisi enää kaksi viikkoa kouluihin, jee! :') Minun kouluni alkaa (ja jatkuu) kyllä rentona, sillä minulla on muistaakseni 12 kurssia koko lukuvuonna, joista pari musiikkia ja osa kertauskursseja. Ensimmäisessä jaksossa taitaa olla ke7, rub7 ja mu8 eli bändikurssi. Yht. 2,5 kurssia.
Älkää antako sään häiritä teitäkään tavoitteissanne! :)

6 kommenttia:

 1. Aleksi kysy, et mistä tota ihme proteiinivanukasta mahtaa saada..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihte sain tosiaan lahjaksi sitä, mutta ainakin täältä: http://www.manninen.info/shop/ :) Voi tietysti olla, että saa myös jostain lisäravinnehyllyiltä kaupoista, mutta en ole ainakaan nähnyt.

   Poista
 2. Onnea vaan sinne treeneihin! Tällä ilmalla tunnin salitreeni tuntuu kyllä kaksi kertaa pahemmalta kuin yleensä - ihan kuin saunassa treenaisi... Eikä virkistymisestä tietoakaan.

  Sullapa on mukavan kevyt eka jakso!:) Itelläni taitaa olla 4 kurssia, mutta muuten onneksi noin kymmenen koko vuodella + tietysti vähän rästejä... Tuppaa vähän välillä jäädä roikkumaan :D

  Tosta vanukkaasta vielä -onko ihan "aito" maku ettei liian teollinen? Ite törmännyt vähän tympeän makusiin lisäravinteisiin niin ollut vähän vaikea niitä väkisin syödä/juoda.. Mutta tuo kuulostaa muuten kaikin puolin hyvältä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) Tänään tuli tehtyä sisällä Ultimate Warrior's workout samalla, kun ikkunasta paistoi aurinko. Oli kyllä vähintään puolet treenistä sitä mentaliteettiä, ei kunto niin pahasti kärsinyt.

   Nojoo, mun kurssit menee jaksoittain näin: 2,5; 4,5; 2; 3. Toinen jakso siis jopa suhteellisen täynnä! :)

   Nooo... ei se nyt millekään sokeroidulle tietenkään vedä vertoja, mutta niin. Manninen (tuoteryhmä) mainostaa omaa luonnonmukaisuuttaan kyllä. Oma arvostelukyky näissä proteiiniherkuissa ja sokeroimattomissa juomissa vähän heikentynyt, kun en mitään sokeroitua nykyään syökään. Siinä vaiheessa, kun elää jatkuvasti ilman esim. suklaata, maistuu vähähiilarinenkin proteiinipatukka todella hyvältä. :')

   Poista
 3. No tuo kuulostaa ihan hyvältä kurssijaolta(: Ja hauskoja nuo puolikkaat..

  Mietinkin, että osaatkohan sanoa jos jo kauan on mennyt suht sokerittomalla ruokavaliolla. :D Mutta voisi koittaa, kun tuolta sivuiltakin katsoin ja vaikutti hyvältä. Itellä vielä vähän ajoittain vaikeaa tuon makeanhimon kanssa taisteleminen niin pitäisi löytää joku tuollainen korvike:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you... nimim. purkan ja light-tuotteiden suurkuluttaja.

   Poista