sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ruisrock


Väsynyttä sunnuntaita kaikille! :)

Viikonloppu tuli vietettyä Ruisrockin merkeissä - ihanaa, eikö totta? Satuin vain olemaan siellä töissä, pe ja la yhteensä 17 tuntia. Toimin festareilla ensiavussa päivystämässä Punaisella Ristillä.Nightwishin stageright. Kiirettä piti (varsinkin lauantaina), mutta niin oli Ruisrockilta myös odotettavissa. Sen tarkempia detaljeita en tahdo enkä saa kertoa, mutta hyvä fiilis jäi päivystyksestä kokonaisuudessaan.
Kuvia Ruisrockista löytyy täältä. Ristiläisiä löytyy kyllä, mutta itse en onneksi osunut kuvaajan haukansilmään tällä kertaa. Pari omaotettua kuvaa löytyy, mutta laatu on -6.


Tältä näytti kemian ykköskurssin kirja torstai-iltapäivänä joskus kello neljäntoista jälkeen. Todennäköisesti viimeistä kertaa tuli suljettua tuo kirja, eikä kyllä haittaa. Kertauskurssilla luetaan ABI Kemiaa ja keväällä sitten jonkun (minkä?) valmennuskurssifirman itseopiskelumateriaaleja. Maanantaina avautuu kemia kaksi siinä parturin ja lounaan jälkeen. Aika ristiriitaiset odotukset, sillä muistan ke2 olleen jotenkin epäselvä ja haastava orbitaali- ja hybridisaatioasioineen. Toisaalta taas muistan asioiden selkeytyneen loppua kohden, ja näin kerratessa toivonkin osaavani jo paremmin. Siitä kuitenkin lisää sitten joskus ensi viikolla. :)


VIIKON TREENIT
ma - suunnistus 1h15min
ti - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
ke - lepo
to - kuntosali (jalatkädet) 1h
pe - pk-lenkki 51min
la - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
su - kuntosali (jalatkädet) 1h


Ruokavaliostani ja yleisesti treenaamisestani kirjoittelen ehkä ensi viikolla, ehkä myöhemmin. Tällä hetkellä kuitenkin tulee syötyä yli kulutuksen, eli kasvamassa ollaan. Syksyllä olisi tarkoitus ostaa Mentulan Bullilta dieettiohjelma, mutta ei siitä vielä sen enempää.


Tätä tekstiä kirjoittaessani blogilla on jo 825 lukukertaa, mikä on aivan huikea määrä suhteessa siihen, että olen julkaissut varsinaisesti vasta yhden (nyt kaksi) blogikirjoituksen. Lukijoitakin on jo hurjat kahdeksan, ja tiedän useita anonyymeja lukijoita. Kiitos kaikille, joita jaksaa kiinnostaa! Kyselkää ihmeessä, jos tulee kysyttävää! Kuten EPOllekin aiemmassa postauksessa kirjoitin, vertaistuki on parasta. Tsemppiä hurjasti kaikille, jotka yrittävät tsemppailla opiskelun, kuntoilun, ruuan tai minkä tahansa muun parissa, life is nothing but decisions!

6 kommenttia:

 1. Spämmään vielä ennen armeijaa – mulla on myynnissä LOISTAVAT turun kandivalmennuksen matskut, tsekkaapa älyvuodosta :) KE2 yksi mun lempikursseista, tärkeä ja mielenkiintoinen, ei muuta kuin voimia sen kaatamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spämmää, EPO-hyvä, vaikka koko armeija-aika, mutta älä vaan niitä armeijajuttuja! Kommentit on jättekivoja.

   Kiitos tarjouksesta, mutta taidan kuitenkin odotella uusia 2013-materiaaleja; niissä on osattu valmistautua nyt sitten juuri tämänlaiseen pääsykokeeseen, kun 2012-matskut ovat puoliarvailua vaikeustasoltaan ja sisällöltään. Esim. Epionelta puuttui kokonaan 1 ja 3 kurssit.

   Kiitos! :) Tavoite on taltuttaa se viidessä kiireisessä päivässä, on aika täysi viikko.

   Poista
 2. Toivon mukaan ensi kesänä sitä juhlitaan :) Ah, miesten päiväkoti odottaa! Ei vaiskaan, aika nopeasti se varmasti menee ohi ja sitten jo koulun penkki odottaakin.

  Ke2 on myös omissa muistikuvissa suhteellisen hämmentävä, mutta sen verran olen huomannut vanhoja kurssikirjoja lukiessa, että asiat tuntuvat jo helpommilta tai ne ainakin oppii toisella kerralla nopeammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, leikki-ikä on ilmeisesti koko ikä... toivottavasti kutsuu sitten edes lääkintätoimi siellä. Eiköhän.

   Ihan ok meni tänään ke2-luvut, vähän ehkä piti hunteerata kaverin kanssa siinä joitain asioita, että mites ne menikään yms. Esim. emme oikein tajunneet, että miksi Paulin kieltosääntö sitten estää enemmän kuin kahden elektronin olon jne. Ymmärsimme kyllä sisällön ja seuraukset, ehkä ne sitten ovat oleellisemmat.

   Poista