sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Paljon tekemistä, vähän kerrottavaa


  Tämä viikko on mennyt aikamoisessa kiireessä kaikkine treeneineen, lukuineen ja sosiaalisine suhteineen. Lukuihin on sisältynyt tällä viikolla kemia kolmosen lisäksi ensiavun kertaus ja autokoulumateriaalit: olen pyrkinyt joka päivä lukemaan kaikkea. Piti aluksi kirjoittaa, että tykkään kolmoskurssista, mutta totesin pitäväni myös vitoskurssista. Ja ykköskurssista. Eikä kakkoskurssissakaan vikaa ole, tärkeä kurssi. Lopulta tulin siihen tulokseen, että tykkään kaikista muista kemian kursseista, paitsi huomenna alkavasta neljännestä. Ärsyttävän turhauttavaa lukea jostain galvaanisista kennoista ja elektrolyyttisistä erottelumenetelmistä, kun muistan, ettei Galenos-aikoina edes tarvittu koko neloskurssia. Pahinta on se, että galvaanisen kennon suolasiltoja sun muita kysellään yo-kokeessa lähes joka toinen vuosi, eli se olisi oikeasti hyvä osata... No, ei auta valittaa. Huomenna olisi tarkoitus opiskella kolmasosa koko kirjasta taas.

  Niin, huominen. Tulen täysi-ikäiseksi, mutten aikuiseksi. Peppipitkätossusyndrooma. :') Synttäripäivä menee a) teoriakokeessa b) kemian parissa c) poliisiasemalla järjestyksenvalvojalupien kanssa ja d) suunnistamassa. Kyllä siinä sitten juhlistamista jo onkin?Palautusjuoma sisältää hiilareita, proteiineja sekä kreatiinia.


  Tarkimmat lukijat ehkä jo huomasivatkin, että elän elämästäni puolet tuolla salilla. :') Jumppaan tällä hetkellä kaksijakoisella ohjelmalla neljästi viikossa, mutta se on vain väliaikaista. Syksyllä joskus dieetin alkaessa vaihtuu kolmijakoinen ohjelma, jolloinka viikkoon tulee a) kolme salitreeniä (rintaolkapääojentaja, selkähauis, jalatvatsat) b) yksi funktionaalinen treeni (yhdistelmä aerobista ja anaerobista painoharjoittelua) ja c) kaksi puhdasta aerobista treeniä (lenkki, uinti, pyöräily jne.). Tällä hetkellä pakkaus koostuu neljästä salista ja kahdesta aerobisesta.


VIIKON TREENIT
ma - suunnistus 1h30min
ti - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
ke - lepo
to - kuntosali (jalatkädet) 1h
pe - juoksutreenejä (2,4km matkahölkkä, 1km juoksu, 2x100m juoksu, 60m juoksu) ja kuntopiiri 55min
la - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
su - kuntosali (jalatkädet) 1h

Tässä tekstissä tuli kirjoitettua kyllä pelkkää lorem ipsumia, paljon kirjaimia ilman mitään järkevää sanottavaa.
Kysymys kuuluu, kiinnostaisiko ketään kuulla musiikkiharrastuksestani? Voisin ehkäpä jopa postata jonkin pienen videon.
Tsemppiä kaikille omiin haasteisiinne!

7 kommenttia:

 1. Tää tyttö haluaa myös musiikkijuttuja kehiin, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Paljon onneaaaa vaan paljon onneeeaaa vaaaaaaan!:))
  ...Mun musiikillinen osaaminen rajoittuu kutakuinkin tuohon, mutta laita ihmeessä juttua omasta osaamisestas!

  Stemppiä tuohon neloskurssiin.. Niin turhauttava. Ei siitä paljon muuta voi sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)

   Neloskurssin alku oli ihan kamala. Mulla oli hirveä nälkä, kun olin syönyt 07:15 ja luin 09:30-11:45... sen lisäksi reaktioiden tasapainottaminen emäksisissä olosuhteissa vähän karkasi käsistä, joten jätin ne huomiselle. Huomenna siis kertausta vähän tänäiseltä ja parikymmentä sivua eteenpäin.

   Poista
 3. Hei hauskaa synttäriä myöhässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna :) Joo, et kyllä näy mun lukijoissa. o.O

   Poista
 4. Myöhäiset synttäri onnittelut täältäkin.

  VastaaPoista