maanantai 16. heinäkuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt...


Hyi. Ei muuta sanottavaa tämän päivän suunnistuksesta. Suuri osa koko alueesta oli korkeakasvustoista ja/tai suota, minkä lisäksi koko päivän (ja viime viikon) satoi vettä. Hyvästä varustuksesta huolimatta oli aika kohtalaisen märkä fiilis, kun kotimatkalle vihdoin puolentoista tunnin pinkomisen jälkeen päästiin. Muun muassa saappaat oli puoliväliin täynnä vettä, ja olinkin jo ihan varma, etteivät ne edes irtoa jalasta.. :') Sen ne kuitenkin onneksi tekivät.


... sä takuulla yllätyt.

Ensi viikolla olisi rastit omalla paikkakunnalla, täytynee mennä syntymäpäivien kunniaksi sinne taas rämpimään. Ainakin, jos sää olisi edes prosentin parempi... Paska treeni, mutta tulipahan tehtyä! :')

Kemian kolmas kurssi tuli avattua tänään ja ekat kaksi kappaletta koluttua läpi. Stoikioisometrian reaktiosarjat ovat aina olleet fobiani kemian suhteen, kauheasti kaikkea huomioonotettavaa ynnä muuta. Vähän kuin vitoskurssin heikon hapon reaktiotaulukot - muistelen ja odotan kauhulla. Plussaa näissä stoikioisometrian tehtävissä on se, että niistä on helppo löytää lääketieteellisiä sovellutuksia, kuten esimerkiksi erilaiset mahahapon neutralointireaktiot ynnä muut. Puoliväli häämöttää, tosin vaikeimmat kurssit vielä edessä.

Kuuluisa kirjasto, jossa istun ihmettelemässä kemiaa.


VIIME VIIKON TREENIT
ma - palauttava kävelylenkki 51min
ti - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
ke - lepo
to - kuntosali (jalatkädet) 1h
pe - pyöräily 52min
la - kuntosali (rintaolatselkä) 1h
su - kuntosali (jalatkädet) 1h

Aerobiset treenit olivat siis suhteessa hieman kevyemmät, mutta tämä maanantai kyllä korvaa sen... hyh.

3 kommenttia:

 1. Hyii, stoikiometria on myös täällä muistoissa erittäin hämmentävänä kurssina. Pitää käydä niitä vain todella ajatuksella läpi. :)

  Toiset menee kakkukahville synttärien kunniaksi ja sä pingot metsään.. :D Respect!

  VastaaPoista
 2. Joo, terveisiä vaan kirjastosta stoikioisometrisiltä reaktiosarjan kaasulaskuilta. Kamalaa. :')
  Kakkukahvit on niiiiiin out! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa pelotella :D Näen noista varmasti vielä painajaisiakin.

   Poista