perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pohjustus

Heippa kaikki miljoonat lukijani, tiedän, että teitä on jo paljon. ;) Pitkän ja raskaan nimipohdiskelun jälkeen sain tämän "Entsyymejä etsimässä"-nimen blogilleni, tosin se saattaa ajan kuluessa vaihtua. Ilmoittelen tietysti aina etukäteen, jos blogin nimi ja/tai osoite tulee vaihtumaan.

Blogissani tulen tosiaan käsittelemään valmistautumistani lääkiksen pääsykokeisiin, johon siis aion suunnata toukokuussa 2013. Olen syksyllä abivuotensa aloittava miehenalku Varsinais-Suomesta, joka harrastaa melko paljon kaikkea. Tämä melko paljon sisältää 5-7 treeniä per viikko lisäksi myös muuta hieman satunnaisempaa, kuten musiikki, vapaapalokunta, Punainen Risti, valokuvaus, kirjoittaminen, näytteleminen ja et cetera. Blogissani tulen käsittelemään pääasiassa pänttäämisen lisäksi myös kuntoilijan ylä- ja alamäkiä toivottavasti lukijoita tsempaten. Tulen myös postailemaan jonkin verran ruoka-aiheisia kirjoituksia, varsinkin, jos teen jotain hieman erityisempää ruokaa tai käyn ulkona syömässä.

Olen ennenkin kirjoitellut blogia, mutta sen teemoina olivat vahvemmin ympäröivän maailman meininki ja sen arviointi. Innostus tuollaiseen hifistelyyn ja muiden asioista valittamiseen loppui ajan kuluessa, ja ehkä ihan hyvä niin. :) Blogin virallinen kirjoittaminen alkaa heinäkuun toinen päivä, jolloin myös virallisesti alkaa valmistautumiseni yo-kirjoitusten kautta pääsykokeisiin. Lukusuunnitelmani sisältää yhteensä kymmenen viikkoa kemiaa ennen kirjoituksia, josta puolet kesälomalla ja puolet sitten kertauskurssilla. Fysiikan opiskelu ryhmittyy joululomalle, kertauskurssille ja lukulomalle, mutta tähtään silti siinäkin noin kymmeneen viikkoon. Biologiaa olen nyt lukenut tämän kevään, ja viimeinen bioteknologian kurssi onkin juuri kesken. Ensi keväänä kirjoitusten valuttua ohi ostan jostain (mistä?) pääsykokeita varten itseopiskelumateriaaleja, teen niitä maalis-toukokuun ja marssin pääsykokeeseen toivottavasti tarpeeksi hyvin valmistautuneena.

Tämän jaarittelun myötä toivotan jokaisen lukijan tervetulleeksi lukemaan ja kommentoimaan, koitan olla ihmisläheinen ja symppis täällä. :') Kommentit lukaisen läpi ennen niiden julkistamista, ja yritän myös vastata niihin kaikkiin.

 Mikko

2 kommenttia:

  1. Sä tarviit tykkäys-nappulan ! Ja veikee kuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuossa tekstin alla ainakin tuo Googlen +1-nappi, jos jossain kiinnostaa tykkäillä! :)

      Poista